5 najbolj vročih točk njegovega telesa

Nekaj erogenih točk njegovega mednožja je za tvoj dotik še posebej občutljivih. Če se jih naučiš poiskati (brez pomoči detektiva!) in če potem veš, kaj početi z njimi, boš imela kar naenkrat opravka z najbolj hvaležnim moškim na svetu.

5 najbolj vročih točk njegovega telesa (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2016

Tu so zemljevid za lažje gibanje po otoku zakladov in navodila za rokovanje (jezikanje) z dragocenostmi.

Moškim ni težko ugoditi. Pelješ jih na nogometno tekmo ali odpneš zadrgo, pa se počutijo kot otrok, ki dobi liziko. Večini se odpelje že ob misli nate, če pa misel pospremi še pogled na tvoje golo telo ali celo tvoja roka na njihovem mednožju, so že v devetih nebesih.

In kadar so tako navdušeni, ostanejo brez besed, zato boš od njih težko izbezala kakršnakoli navodila za uporabo njihovega 'paketka'. Cosmo ti zato razkriva skrivnosti, ki bi jih morala poznati vsaka punca, ki bi svojega fanta rada popeljala na naslednjo raven uživanja. Če ti je bil hvaležen že prej …

1 Točka V

 • Kje je:

Osvojitev tega vrha ti ne bo prinesla žiga v planinsko knjižico, se mu boš pa vtisnila v srce in spomin. Ta nespametna glava ima vsaj toliko živčnih končičev kot tvoj ščegetavček. Prevod: to je super občutljivo mesto, ki mu bo ob pravilnem draženju nudilo kup užitkov (če ne kar več kupov tega), ob nepravilnem ali premočnem pa bo občutil neugodje ali celo bolečino. Saj vendar veš iz lastnih izkušenj, da te preveč neposredno draženje ščegetavčka moti, zato … hiti počasi.

 • Navodila za uporabo:

Njegov penis primi z obema rokama, kot bi igrala na piščalko, nato pa z jezikom kot kača švigni po njegovi konici. Izmenično švigaj, izmenično pihaj, pa bo vse skupaj občutil kot poletno nevihto: malo se bo treslo, nato se bo ohladilo, veliko se mu bo bliskalo pred očmi. In če se želiš točki V posvetiti med seksom, ga zajahaj, a se ne usedi nanj do konca – sprva spusti vase le glavico. Ko se boš nanj usedla do konca, se mu bo popolnoma zmešalo. A osreči ga šele takrat, ko te bo rotil za več.

2 Točka K

 • Kje je:

K kot koren je to, kar pove ime: je del, kjer se penis stika s telesom, in je ena sama velika erogena cona. Je kot nekakšna nadzorna plošča, s katero bo general dlje strumno stal. Če zagrabiš in rahlo stisneš koren, s tem omejiš pretok krvi in mu pomagaš odložiti orgazem. To je torej tista točka, ki ob pravilni obdelavi prinaša nesporno korist za oba. Če sta se namenila izmenično zadovoljevati eden drugega in na koncu skupaj doseči orgazem, se nanjo lahko stoodstotno zaneseš.

 • Navodila za uporabo:

Koren penisa objemi s palcem in kazalcem, kot bi mu nataknila prstan. Z drugo roko ga objemi in začni počasi drseti gor in dol. Stisk prstov izmenično večaj in manjšaj, opazuj ga in se ravnaj po njegovih odzivih. Preprost manever omogoča daljšo erekcijo. Če si želita doživeti orgazem hkrati (ali pa vsaj približno hkrati) med ljubljenjem, mu naroči, naj ti pove, kdaj bo tik pred koncem.

Če boš čutila, da tebi manjka malo več, stegni roko, s prstoma oblikuj svoj čarobni prstan in mu ga hitro 'natakni'. To boš storila najlaže, če bosta v misijonarskem položaju. Nenaden stisk bi ga moral malo zmesti in tako boš pridobila nekaj časa, ne da bi on izgubil erekcijo. Zdaj, ko sta med delom, roko premikaj vsaj nekaj centimetrov gor in dol, da ne bo imel občutka, da mu ga hočeš odtrgati. Šele ko se bo najavil tudi tvoj vrhunec, popusti pritisk in skupaj vaju bo izstrelilo v vesolje.

3 Točka F

 • Kje je:

Strokovno se ta strateška točka imenuje frenulum, gre pa za majhno zaplato kože v obliki trikotnika na spodnji strani penisa, kjer se glavica loči od trupa. Frenulum je mesto, kjer se križajo prav vsa živčna vlakna v glavici. Ko vzburiš točko F, se bo vzburjenje razširilo na ves penis, od tam pa na celotno telo. Točka F je najmanjši in najzanesljivejši 'daljinski upravljalnik' njegovega celotnega telesa.

 • Navodila za uporabo:

Trdno z roko zaobjemi spodnji del penisa in hkrati z blazinico kazalca začni enakomerno krožiti po točki F. Tako boš hkrati obdelala severni in južni tečaj, zaradi česar se zagotovo ne bo pritožil na sončno upravo. Med penetracijo pa je točka F še bolj na udaru, saj se koža na njegovem penisu nenehno pomika gor in dol. Položaj, ki je najbolj prijazen draženju frenuluma, je po pasje in tudi pasje vroč! Naroči mu, naj te za nekaj časa zares močno 'vzame v roke', da bo občutek zanj intenzivnejši.

4 Točka B

 • Kje je:

Jajčka so jajčka, ne glede na vrsto so vsa občutljiva: prepeličja, kokošja, moška. No, ta zadnja mogoče še najbolj od vseh. Dovolj je, da jih grdo pogledaš, pa si bodo fantje že nagonsko zakrili mednožje. Toda tu je erogena točka, ki bi mu, če bi jo kdo poznal in uporabljal, prinesla veliko veselja. To je brazda, ki poteka po sredini spodnjega dela njegove mošnje. Medtem ko ženske vedo, kako se igrati z dvojčkoma, se običajno ne posvetijo posebej točki B, ki je zelo občutljiva za neposreden dotik. A če bo preveč trznil, takoj odnehaj – bila si pregroba.

 • Navodila za uporabo:

Palec in kazalec postavi tako, kot da bi hotela z njima nakazati nekaj zelo majhnega. Palec nato postavi na mesto, kjer se brazda mošnje stika s korenom penisa, kazalec pa na isto mesto na spodnji strani. Nežno stisni, da se bosta palec in kazalec skoraj srečala, nato popusti, spet stisni in nekajkrat ponovi. Večini fantom je všeč tudi nežno stiskanje mod, zato uporabi še drugo roko. Ko bosta oba ogreta, ga zajahaj. Med penetracijo sezi z roko nazaj in nežno popraskaj brazdo z enim prstom. Če boš gib prihranila za konec, ga bo že en sam dotik pripeljal do vrhunca.

5 Točka P

 • Kje je:

Tkivo med anusom in modi se imenuje perinej ali po domače presredek ter ima visok orgazmični potencial. Koža tu je zelo tanka, in zato zelo blizu živcem. Če se dotikaš njegovega presredka, medtem ko se ukvarjaš s penisom, bo to zagotovo cenil. Povej mu, da nimaš namena napredovati proti zadnjični odprtini, če tega ne bo izrecno zahteval. Za večino fantov je tisto mesto še vedno tabu. Presredek je na vrhu prostate, moške spolne žleze, ki leži pod sečnim mehurjem in je znana tudi kot moška točka G. Če boš dovolj močno pritisnila na točko P, boš ubila dve muhi na en mah.

 • Navodila za uporabo:

Začni s klasičnim oralnim zadovoljevanjem, da ne bo takoj skočil v zrak. Šele ko bo trd in vzburjen, se z jezikom pomakni proti presredku. Ko se bo zavedel, kje si, bo že brezskrbno stokal od užitka. Ustnice oblikuj v poljub in ga narahlo sesaj. Točko P z lahkoto dosežeš, kadar se ljubita v misijonarskem položaju, a bodi previdna: zaradi gibanja bi ga lahko poškodovala, če bi pritiskala s konico prsta, zato prst iztegni, da bo deležen samo blazinice. Ko se bo približeval koncu, pritisni močneje, da ga bo močneje stresloooooooo.

Domača imrprovizacija

V igračke za fante se v sekundi lahko spremeni nekaj gospodinjskih pripomočkov.

 • Vroča cunja

Njegova dvojčka toploto prenašata bolje kot katerikoli drug del njegovega telesa, zato ju ovij v toplo cunjo in nežno masiraj.

 • Vezalka

Enkrat jo ovij okrog njegovega penisa in dobila boš dva dolga konca. Ko mu boš sesala glavico, potegni konca vezalke ter ju vleci gor in dol, kar bo ustvarilo prijetno trenje.

 • Mango iz hladilnika

Led bi bil premrzel, zato ga zamenjaj s sladkim sadežem (limona ni primerna, ker bi ga lahko pekla koža). V usta spravi grižljaj hladnega manga, ga nekajkrat prežveči in mu ga, ne da bi pogoltnila sadež, vzemi v usta. Ravno prava količina hladu ga bo močno vzburila.

 • Čipkast modrček

Odpni si ga, zvij v dlan in začni drseti vzdolž njegovega penisa. Čipke imajo v primerjavi z nežno kožo tam spodaj dokaj grobo strukturo, kar ga bo presenetilo in vzburilo … še bolj pa ga bo vzburila misel na to, da sta bili tam notri še malo prej pospravljeni tvoji fantastični joškici.

 • Glavnik

Nežno drsi z njim vzdolž njegovega penisa, a resnično ne pritiskaj preveč, da ga ne raniš. Smisel 'glavničkanja' je v tem, da zbudiš krvni pretok – in iz malega raste veliko ...

 • Kosem vate

Peresno lahko žgečkanje ga bo pripravilo do moledovanja za več. Presliši ga in vztrajaj še nekaj minut na celem mednožju, nato pa ga z usti odreši muk.

Priredila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri