Naj seks pripomoček to zimo: LEDENE KOCKE (in ne, niti malo vaju ne bo zeblo 🔥)

10. 12. 2021
Naj seks pripomoček to zimo: LEDENE KOCKE (in ne, niti malo vaju ne bo zeblo 🔥) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet)
Profimedia, Obdelava: Cosmo splet

Si kdaj mislila, da je lahko igranje s kockami ledu takooo vroče? 🔥

Si vedela, da imaš zelo verjetno v tem trenutku doma enega najboljših pripomočkov za vroč seks daleč na okoli?

To so kocke ledu!

Ja, morda se sliši noro, ampak ledene kocke so popoln pripomoček za stimulacijo delov telesa, in to na najrazličnejše (nove) načine.

Naj ti razložimo. Poznaš tisti občutek, ko te med čakanjem na to, da s partnerjem skupaj stopita po tuš, začne močno zebsti? Nato pa stopiš pod slap tople vode in ko ga objameš, začutiš toplino njegovega telesa? Kaj ni ta občutek naravnost fantastičen?

No, tako je tudi z ledenimi kockami. Občutek je odličen, čeprav morda tega ne pričakuješ. In uporaba ledenih kock ima ogromno seksualnih koristi.

Za ženske: drgnjenje ledene kocke ob ščegetavček. Prosi partnerja, naj med tem spreminja tempo ter vmes poljublja, glize ali liže druge dele telesa. To po spodbudilo najrazličnejše receptorje za užitek po tvojem (in njegovem ;)) telesu.

Za moške: uporaba ledene kocke med oralnim zadovoljevanjem. Ledeno kocko lahko medtem, ko mu ga obdeluješ z usti, pomikaš po njegovem trebuhu navzdol ali pa se z njo igraš po notranji strani njegovih stegen. Verjemi, kombinacija toplo-hladno mu bo zmešala glavo!

Poredni pripomočki za doseganje nepozabnih naslad (od katerih niti 1 ni vibrator!)

Za oba spola: kroženje s kocko ledu okoli bradavičk. Za to lahko uporabita prste ali pa kar usta in s kocko potujeta do vratu, prsi, ramen in počasi navzdol do ...

Uporabita svojo domišljijo, saj je možnosti za seksi igrice z ledeno kocko ogromno!

A vendar bodita pozorna, saj se lahko z ledeno kocko tudi "opečeta"! Nikoli ne uporabita kocke tik za tem, ko sta jo vzela iz zamrzovalnika.

Naše genitalije so namreč zelo občutljive, zato lahko z nepravilnim ravnanjem kožo poškodujeta oziroma povzročita ozebline.

Prav tako se lahko zgodi, da se led zalepi na že vlažne/mokre dele telesa (se spomniš fima Butec in Butec, ko se Harry-ju zalepi jezik na zaledenel drog sedežnice?).

Top SEKS pripomočki za vroooče igrice (ki jih imaš 100 % DOMA)

Bodita pozorna tudi na ostre robove! Raje počakajta nekaj minutk, da se led nekoliko stali.

Prav tako kocke ledu nikoli ne vstavljajta v telesne odprtine. Ja, usta so popolnoma v redu, izogibajta pa se vagini in anusu. Kot omenjeno prej, lahko to povzroči poškodbo na koži (in grozno bolečino).

Če torej letošnjo zimo želita preizkusiti nekaj novega, so ledene kocke top izbira. In, kot rečeno, nikakor vaju ne bo zeblo, obljubimo! ;)

Sicer pa lahko v nasprotnem primeru poskusita tudi tole: Termofor kot seks pripomoček? Ja, poglej kako ga uporabiš (+ še nekaj top erotičnih idej)!

Po predlogi The Bedroom Blog

Preberi še: "Najboljši seks sem doživela, ko se mi je neznanec v baru približal in mi zašepetal ..." (vroča izkušnja dekleta)

Priporočamo tudi: "Moj izziv, da en mesec vsak dan doživim orgazem, je imel zelo presenetljiv konec" (resnična zgodba)

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan