Naj bo še bolj mokro! (6 namigov za varen seks pod prho)

Prijetna sopara, kapljice, ki čutno drsijo po stekleni steni prhe, namiljeni goli telesi, ki se v zagonu strasti drgneta druga ob drugo. Seks pod prho se sliši kot najboljše erotično doživetje, ki ni vezano na fantazije, pogojene s turškimi telenovelami. A v realnosti zna biti precej drugače ...

Naj bo še bolj mokro! (6 namigov za varen seks pod prho) (foto: Unsplash.com/Laura Marques) Unsplash.com/Laura Marques
4. 6. 2018

Najprej so tu majhni prostori in ogromno drsečih površin, kar ne ustvarja ravno prijetnih razmer za premikanje. Pomisliti pa moraš tudi na fizične nevarnosti – recimo to, da ti spodrsne in padeš. Ali pa – padeta oba in na koncu namesto orgazma dobita mavec. Zato ti ponujamo nekaj varnostnih ukrepov za kolikor toliko nadzorovano mokro in divjo akcijo.

Najdi oprijem

Partner se te loti od zadaj, ti pa za oprijem zagrabiš tuš zaveso. Slaba ideja. Zavesa se hitro strga in ti končaš s sekalci na ploščicah. Prav tako ni pametno, da nogo dvigneš na drseč rob kadi. S tem on dobi boljši kot vstopa, ampak obenem položaj kar kliče po težavah. Na spletu se ponuja rešitev. Če skočiš na stran sportsheets.com, tam najdeš ročaje in naslone za noge, ki se vakuumsko pritrdijo na želeno lokacijo in ti za nekaj deset evrov zagotovijo varen oprijem med akcijo pod prho.

Pripelji prijatelja

Preden pokličeš Nejca in ga prosiš, ali lahko pride sedet v tvojo dnevno sobo, da v primeru, če se vidva z dragim polomita pod tušem, pokliče reševalce, te moramo opozoriti, da nismo mislili dejanskega prijatelja. Ideja je namreč, da se vama pridruži vibrirajoča tuširna gobica. Recimo Mesh Sponge, ki ga ravno tako najdeš na sportsheets.com. Pomaga pri nanosu tuširnega gela, v notranjosti pa skriva učinkovit vibrator. Partner lahko z njim drsi po tvojem telesu in se ustavlja na tvojih vročih točkah.

Osvetlitev

Ker v kopalnici potrebuješ močne luči, da lahko pregledaš svoje pore in najdeš kakšno divjo dlako, ki se je razbohotila na neprimernem mestu, to ni primerna osvetlitev za seksi trenutke. Če imaš kopalno kad ali tuš kabino, ki je zaprta s steklom, uporabi strateško postavljene dišeče sveče za čuten in privlačen svetlobni ton.

Složno umivanje

Izmenjujoče si masirajta lasišči s šamponom. Potem lahko to nadgradita v božanje celotnega telesa z izbranim, čim manj agresivnim gelom. Izberi organskega in brez dodanih dišav, da ne bo zmešal pH-ravni tvoje vagine.

Naj bo še bolj mokro

Voda na nežnih predelih jih – ironično – še bolj izsuši, seks pa s tem postane kot neprijetno drgnjenje gumijastih igračk. Za pomoč izberi silikonski lubrikant. Nekateri specifični, kot je Trojan's Riviera, ki ga najdeš na spletu, so že v osnovi izdelani za seks pod prho. Stvari potem tečejo gladko in prijetno. Pazita le, da se lubrikant ne znajde na tleh, ker se lahko tla hitro spremenijo v drsalnico.

Protibolečinski ukrep

Krpa za tuširanje ni le priročna za drgnjenje drug drugega, ampak je lahko tudi odlična podlaga, če se spraviš na kolena. Nekaj jih položi na tla tuša, da se potem lahko varno spustiš na tla za oralno strežbo ali položaj po pasje. In ko boš končala, bodo tvoje kolenske pogačice še vedno v enem kosu.

Po predlogi JULIJE VADNAL priredil DARJO HRIB
Fotografija: Unsplash.com/@Laura Marques

Preberi še: (Tvoj seksi) Mesečni horoskop za JUNIJ 2018

Priporočamo tudi: Zakaj moški pri snubitvi pokleknejo? TO je razlog ...