"Na pomoč! Zaljubljena sem v svojega ljubimca" (zgodba Slovenke)

Preberi, kaj ji je na to odgovoril moški!

"Na pomoč! Zaljubljena sem v svojega ljubimca" (zgodba Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2021

"Z mojim ljubčkom imava nekje tri leta skrivno avanturo. Oba sva vezana. Na neki zabavi me je on zapeljal in sva se dala dol.

Bilo mi je noro fino in sem mu predlagala, da stvar ponoviva. Takrat je bil za. Ko bi se morala dobiti, pa je imel izgovor, da je vezan in da ima svojo res rad.

Razložila sem mu, da sem tudi jaz vezana in da ne želim nič drugega, kot samo to, da se dobiva in se dava dol ... Da imava pač avanturo za katero noben ne sme izvedeti. Strinjal se je in sva ze začela dobivati. Večkrat ko sva se dobila, bolj mi je ratal všeč. Tega mu seveda še nisem povedala.

Skratka čisto sem zatreskana vanj, vem pa, da on ni vame in vem, da me on ima le za to, za kar sva se v začetku dogovorila ... samo seks.

Zaradi moje zaljubljenosti je ogroženo marsikaj, zato sem mu predlagala, da zadevo zaključiva. Pa on ni bil za, hoče, da nadaljujeva, želi, da to traja. Seveda, ker se ima fajn. Potem sem mu priznala, da sem zaljubljena vanj in da je najboljše za oba, da res nehava.

Pa kljub temu noče prekiniti stikov z mano. Predlagala sem, da se niti ne vidiva, niti dopisujeva ... pa ne želi prekiniti.

Kaj naj si mislim o njem ... Zakaj noče končati, kljub temu da sem mu povedala, kako je na moji strani?

A niste moški takšni, da ko ženska začne sanjati o ljubezni, poberete šila in kopita in tečete stran, kolikor se le da?!"

Odgovor moškega:

"Kot prevaran moški ti povem nekaj. Takoj zdaj zapusti svojega partnerja, ker to, kar delaš, je najbolj podlo, ponižujoče in nemoralno do partnerja. Pa kako lahko počnete kaj takega. Če ni za bit je pa za it ... Potem pa bodi samska, pa se devaj dol z drugimi.

Prevara uniči moškega v sebi, [to je] nekaj, česar ne pozabi nikoli, nekaj, s čimer se redko kdo kadarkoli sprijazni. V človeku povzroči izjemno močno bolečino in travme, ki se umirijo šele po nekaj letih, če sploh.

Nihče si ne zasluži takega odnosa. Zapusti partnerja in mu prihrani bolečino, zagotovo ga ne ljubiš, ker mu kaj tako ponižujočega in bolečega ne bi storila nikoli. Glede drugega pa takole: dokler boš ti držala, bo on praznil jajčka vate, in ja, ima te zgolj za seks. Če bi se zaljubil vate, bi tudi sam doma končal razmerje in bil s tabo, tako pa ima le neko korist od tebe, čeprav le ukradene trenutke."

Kako bi ji pa odgovorila ti? Se strinjaš s tem, kar ji je moški povedal?

Izpoved in odgovor sta bila objavljena na med.over.net.

Preberi še: "Sem v odprtem razmerju. Takole izgleda moj teden." (resnična zgodba 27-letnice)

Priporočamo tudi: "Seksa doma skoraj ni, on pa si izmenjuje seksi sporočila z drugimi in trdi, da ..." (klic na pomoč Slovenke)