"Na pomoč! Uro in pol PO vrhuncu se mi še vedno tresejo noge, boli me" (klic na pomoč ženske)

Ojoooj! 😳 Se ti je to že zdaj zgodilo? Kako si si pomagala?

"Na pomoč! Uro in pol PO vrhuncu se mi še vedno tresejo noge, boli me" (klic na pomoč ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

"Tako mi je nerodno ... Stara sem 20 let in danes sem se samozadovoljevala (to počnem že več let, zato ni bilo prvič). Pri tem sem, kot tudi sicer, uporabljala svoj vibrator (ki ga uporabljam že dve leti, zato ni bilo prvič), vendar pa sem imela težavo z doživljanjem orgazma in mislim, da sem potrebovala vsaj eno uro.

Zatem, ko mi je prišlo, pa se je moje telo začelo tresti kot še nikoli prej, bolele so me mišice, v nogah pa sem imela občutek, kot bi tekla pet ur.

Zdaj je od orgazma minila že ura in pol, a jaz se še vedno tresem kot nora, noge me grozno bolijo! Malo me je strah, je to normalno?" je na spletnem portalu Reddit zapisalo zaskrbljeno dekle.

Strokovnjakinja pojasnjuje, zakaj se nam po dobrem spolnem odnosu TRESEJO NOGE

"Dekle, naredila si nekaj prav! Občutek po dobrem orgazmu včasih spominja na občutek po treningu. Pojej nekaj in se oprhaj, da sprostiš mišice," ji je svetoval en uporabnik.

Drugi je delil svojo podobno izkušnjo: "Tudi sam sem imel v preteklosti to težavo. Zgodilo se mi je nekajkrat, tik po ejakulaciji, v trenutku me je začela noro boleti glava v sredini možganov. Prisežem, da še nikoli v življenju nisem doživel takšne bolečine, nato pa je nekje četrtič preprosto izginila. Posvetoval sem se z nevrologom in gre za poznano stanje. Povedal mi je, da se lahko kadarkoli vrne."

"Morda vzemi magnezij," pa ji je svetoval tretji.

Imaš tudi ti podobno izkušnjo in kakšen nasvet, kako to rešiti?

"Zaprosil sem punco, ona pa ni rekla niti ja niti ne - namesto tega mi je povedala, da ..." (izpoved moškega)