"Na pomoč! Je možno, da možev penis še vedno raste?"

"Na videz je postal veliko večji, kot je bil ob najini poroki. Začel je dosegati točke, ki jih nikoli prej ni. Lahko bi rekla, da že skoraj boli ..."

"Na pomoč! Je možno, da možev penis še vedno raste?" (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2021

Prisežem na vse na svetu, da je penis mojega moža tekom 15 let najinega zakona postal večji. Že sicer je bil nekoliko večji od povprečja in v mojih očeh – khm vagini, ustih in tako naprej – popoln.

Ni bilo potrebe po pumpici, tabletah ali podaljških. Njegov korenjak je bil vsega spoštovanja vreden in je vsekakor opravljal svojo nalogo.

Ampak prisežem pri bogu, da je postal večji.

Razliko sem začela opažati po tem, ko sva začela skupaj resnično raziskovati najino seksualnost in sva seks postavila na prvo mesto. To se ni zgodilo čez noč, ampak tekom nekje treh let. Na videz je postal veliko večji, kot je bil ob najini poroki. Začel je dosegati točke, ki jih nikoli prej ni. Lahko bi rekla, da je skoraj bolelo – skoraj.

Ker me je zanimalo, kaj se dogaja, sem ga na grobo izmerila z rokami. Nekoč sem lahko celega zaobjela z obema dlanema, sklenjenima eno nad drugo. Zdaj potrebujem nekaj dodatnih prstov, da ga lahko popolnoma prekrijem.

Sodeč po merilnem traku iz mojega šivalnega pribora, je zdaj njegov penis skoraj 2,5 centimetra večji.

Za podlago nimam nobenih študij ali zdravnikov, ki bi lahko podprli moje trditve. Vse, kar vem, je, da je v 16 letih, odkar sva se spoznala, moževa erekcija definitivno večja za 2,5 centimetra, in to je zame zadosten dokaz.

Morda je skrivnost v povečani seksualni aktivnosti, ki je spremenila mišično strukturo njegovega penisa in je le na videz večji?

Morda je zaradi tega njegovo telo povečalo pretok krvi v to območje, zaradi česar je na videz in občutek bolj poln?

Ali pa je morda to, da sva se poročila v zgodnjih 20-ih, pomenilo, da je imel še nekaj rostora za rast?

Je on edini moški, ki mu po naravni poti penis še zmeraj raste?

Hitra raziskava mi je odkrila, da moj mož ni edini, ki v svojih 30-ih doživlja rast penisa. Tudi drugi moški (in njihove žene) so bili enako zmedeni nad tem fenomenom. Priznam, da se ob tem, da obstajajo tudi drugi s to izkušnjo, počutiva nekoliko bolje.

Glede na to, da to ni nekaj, kar bi večina ljudi označila za težavo, verjetno misterija rasti njegovega penisa nikoli ne bova razrešila.

Kdo ve, morda pa bo lahko moj mož nekoč doniral svoje telo znanosti, ki bo odkrila nekakšen razlog za to slučajno rast. Do takrat pa bom, namesto, da zapravljam čas z iskanjem odgovorov, še naprej uživala v (večji) vožnji.

Po predlogi Bradlee Bryant

Preberi še: "Prazno gnezdo je prineslo na plan njegov FETIŠ" (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Kakšen celulit neki! Moški med seksom ne odmakne oči od TEGA dela tvojega telesa

Glasovanje za Cosmopolitan Influencer Awards 2021 je odprto (glasuj TUKAJ!)