"Na aplikaciji za zmenke sem odkril profil svoje punce in šokiran ugotovil, da ..." (izpoved moškega)

"Prav tako je tam imela svojo fotografijo, na kateri je bila pomanjkljivo oblečena v usnje. Divjega pogleda v njenih očeh nisem prepoznal."

"Na aplikaciji za zmenke sem odkril profil svoje punce in šokiran ugotovil, da ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2022

S punco, ki sicer živi v Franciji, sva se spoznala šest let nazaj na študentski izmenjavi. Oba sva zdaj stara 27. Sam imam službo tukaj, v Veliki Britaniji, ona pa je želela raziskati svoje karierne možnosti v svojem kraju, zato sva se odločila za pavzo.

To je bilo pred dobrim letom, nato pa zaradi pandemije nikakor več nisva dobila priložnosti, da bi se videla.

Nekega 'karantenskega' večera sem se iz dolgčasa prijavil v račun njenega elektronskega nabiralnika, ki sem ji ga pomagal ustvariti.

Vem, da ni bilo prav, in zdaj to obžalujem, saj sem ugotovil, da si je ustvarila profil na aplikaciji za zmenke. Ko sem to zagledal, me je zmrazilo.

Tam je namreč napisala, da je pripravljena na "kakršnokoli vrsto seksa", se hvalila s tem, kako je "seksala z več kot 50 tipi" ter da ima rada bondage in svinganje.

Prav tako je tam imela svojo fotografijo, na kateri je bila pomanjkljivo oblečena v usnje. Divjega pogleda v njenih očeh nisem prepoznal.

Ko sva bila skupaj, je omenila le štiri pretekle spolne partnerje, najino spolno življenje pa je bilo odlično. Zmeraj sva oba doživela orgazem in preizkušala različne položaje, a vendar vsekakor nisva nikoli poskusila privezovanja ali svinganja.

Ne morem nehati razmišljati o njej in nikakor si ne morem iz glave izbiti tiste njene fotografije. To ni punca, ki sem jo poznal.

Pred kratkim me je kontaktirala in mi rekla, da si želi, da bi bila ponovno skupaj. Ljubim jo in zmeraj sem se do nje vedel spoštljivo.

Pozna čisto vsako malenkost moje precej patetične spolne preteklosti, ki vključuje le tri bivše punce.

Rad bi, da se mi odpre, ampak kako naj dosežem, da bo iskrena z mano, ne da bi izvedela, da sem dostopal do njenega elektronskega naslova?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: S pomočjo tega TRIKA ugotoviš, ali je moški, ki si ga spoznala na Tinderju, zares SAMSKI

Priporočamo tudi: "Odkar sva začela seksati v TEM položaju, so se moji orgazmi podvojili" (zapis novinarke)