Mu spolni odnos s teboj pomeni le potešitev ali nekaj več? (4 RAZLIKE med se*som in ljubljenjem)

Tole ti bo dalo odgovor!

Mu spolni odnos s teboj pomeni le potešitev ali nekaj več? (4 RAZLIKE med se*som in ljubljenjem) (foto: Shutterstock) Shutterstock
5. 12. 2022

Si v dvomih in se sprašuješ, ali seksa s teboj, ker te ljubi, ali pa gre zgolj za potešitev njegovih spolnih potreb?

Moški, ki mu seks s taboj pomeni nekaj več, to pokaže tako, da:

1. Je sproščen

Morda ni v vsakem trenutku popoln, a vendar je prav zaradi te nepopolnosti popoln partner na dolgi rok. Moški, ki te resnično ljubi in si brez tebe ne more predstavljati življenja, bo zmeraj v tvoji prisotnosti – tudi med seksom – popolnoma sproščen in spontan. Ravno zato, ker je zanj to, da je ob tebi, najbolj naravna stvar na svetu.

Kolikokrat moramo seksati, da se zaljubimo?

2. So njegovi poljubi dolgi in čutni

Moški običajno niso pretirano zaljubljeni v poljubljanje in ga dojemajo kot izjemno intimno dejanje. V kolikor te nežno in strasno poljublja po obrazu in celotnem telesu ter to počne pogosto, ti na ta način kaže, da si mu resnično všeč in je popolnoma nor nate.

Čarobno: To se zgodi z dušama zaljubljencev, ko se poljubita na usta

3. Prisluhne tvojim željam

Moški, ki te ima iskreno rad, se bo po svojih najboljših močeh potrudil, da te zadovolji. Pozorno bo poslušal, kaj ti odgovarja, kaj ti je pri seksu in v razmerju nasploh pomembno ter bo med ljubljenjem poskušal ustvariti veliko večjo intimnost od tiste, ki jo nudi sam spolni odnos. Enako bo užival v trenutkih pred seksom, med njim in tistimi, ki sledijo po njem.

Si vedela? Če njegov GLAS zveni TAKO, si mu noro všeč (pa ti morda ne upa priznati)

4. Se posveti odnosu

Seks je seveda zelo pomemben del vsakega razmerja, a vendar se bo moški, ki te iskreno ljubi, posvetil celotnemu ritualu, povezanim s tem dejanjem. Vztrajal bo v predigri, crkljanju in se bo potrudil, da boš do "glavne točke" ti enako vzburjena kot on. To, da postavi tvoje zadovoljstvo na prvo mesto, je najboljši pokazatelj njegove ljubezni. Tako pri seksu kot tudi sicer v razmerju.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Ženska na spletu delila trik, kako ujeti partnerja pri varanju, in sprožila mešane odzive ...

Priporočamo tudi: “Prijatelj mi je povedal, da njegovi punci pri orgazmu špricne tekočina. Se šali?”