"Moža sem zalotila v trojčku s sosedoma" (pretresljiva izpoved ženske)

"Postavila sem mu ultimat, njegov odziv pa je bil ..."

"Moža sem zalotila v trojčku s sosedoma" (pretresljiva izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2022

Mojemu možu je preteklo leto umrl oče in kmalu zatem sem odkrila, da seksa v troje z njegovima sosedoma.

Stara sem 45, moj mož pa 49 let, poročena pa sva 15 let. Z očetom sta si bila zelo blizu, zato sem vedela, da ga bo močno prizadelo, a vendar sem bila resnično šokirana nad tem, kar sem odkrila.

Že nekaj mesecev je hodil v očetovo hišo, da bi pospravil in odnesel ven njegove osebne stvari. Razumljivo je bil tih in zadržan, zato sem se nekega dne odločila, da ga malo razveselim in presenetim s kosilom v očetovi hiši.

Ko sem prispela, so bila vrata zaklenjena, zato sem šla k zadnjemu vhodu. In medtem ko sem hodila mimo hiše njegovih sosedov, sem zagledala svojega moža na kavču s parom, ki je tam živel.

Bili so goli, ženska ga je jahala, medtem ko jo je njen mož miloval odzadaj. Bili so tako zatopljeni v početje, da me nihče izmed njih ni opazil.

Ko sem ga s tem soočila, je najprej vse zanikal, nato pa priznal, da so se dobili vsaj desetkrat. Menda so se navezali stik, medtem ko je moj mož pospravljal hišo, in ta ženska mu je pristopila s ponudbo, da bi se "malo zabavali".

Postavila sem mu ultimat – ali naj to konča ali pa je konec z nama, a njegov odziv je bil neverjetno hladen.

Preprosto mi je rekel: "Ne pretiravaj. Saj je samo seks." Kot, da zadnjih 15 let ne bi nič pomenilo.

Tako zelo sem se trudila, da bi to pustila za seboj in prepričana sem bila, da mi gre dobro, dokler pretekli teden nisem našla elektronskega sporočila. S pomočjo njega sem izvedela, da komentira razne fotografije golih žensk, pri čemer je podrobno opisoval, kaj bi jim rad počel.

On ne ve, da jaz vem. Ne želim zapraviti niti enega leta več z moškim, ki mi pravi, da me ljubi, hkrati pa se tako obnaša.

OMG! 🤯 Kaj bi svetovala tej ženski, da naredi?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: 'Po TV sem izvedela, da se je moj tip s Tinderja kriminalec, in storila sem TO' (korona izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Moški po svetu 'namakajo' svoja jajčka v SOJINO OMAKO (ne boš verjela, KAJ je razlog!)