"Mož, s katerim sva skupaj 21 let, me je prevaral z nosečnico" (iskrena izpoved Slovenke)

"Boli me, da moj mož ne želi sploh govoriti o tem, da želi vse pozabiti."

"Mož, s katerim sva skupaj 21 let, me je prevaral z nosečnico" (iskrena izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2022

Sploh ne vem, kako naj začnem. Sesuta, pobita ... Z možem sva skupaj 21 let, imava 2 otroka. Mož dela v službi, ki jim ponuja veliko jadranj, smučanja, teambuildingov, izobraževanj ... Seveda gre za službo, kjer prevladujejo ženske.

Nikoli nisem bila ljubosumna, morda je težava v tem.

Pred dvema letoma je šel prvič s sodelavci na jadranje. Tam se je začel pogovarjat s sodelavko in se z njo zelo zbližal. Nato so sledili dogodki, zabave v okviru službe. In seveda se je to vse poglabljalo. Kmalu sem ugotovila, da je odsoten.

Začelo se je čustveno varanje. Ves čas je dobival SMS-e. Bolj sem mu govorila, naj preneha, slabše je bilo.

Potem sem znorela, pa se je končalo, kmalu je ona tudi dobila "drugega" šefa znotraj službe, se z njim ni razumela in [je službo pustila]. No in je bil mir, dokler ni lani spet šel na jadranje, se zbližal z drugo sodelavko.

Ko sva se skregala, se je dobil z njo, sta se pogovarjala, je prihajal domov tudi ob 5-ih zjutraj. Ker ona ga razume. Spet čustveno varanje. Potem sta si začela dopisovati preko FB.

Ko sem enkrat mimogrede videla, kakšne slike mu je pošiljala, in sporočila, sem znorela.

Prosila [sem ga], naj neha s tem sranjem, [nakar] sta me obtožila in se delala norca iz mene, da sem zrela za psihiatrijo.

In nato mi je marca rekel, da si je v glavi razčistil, da to ni ok. Pa je bil "mir" en mesec, [dokler nista] svojega odnosa poglobila. Seveda sta sporočila na FB skrivala (ona ima partnerja, bila je noseča) in jih nastavljala, da so izginjala ob prebranju. Meni se je mešalo.

Potem pa sta še seksala, menda dvakrat. Bolj je biksal z njo, bolj je bil pozoren do mene (objemi, poljubi).

Naj še povem, da sva seksala večkrat tedensko, včasih 2x na dan. No in jaz sem se počutila čedalje slabše. Potem sem dobila anonimen namig, da seksata. Sesula sem se. Vrgla sem mu naprej, priznal je.

Bolelo me je, ker sem imela prav, bolelo me je, ker sta se delala norca iz mene. In sem se po dolgem razmisleku odločila, da povem njenemu partnerju, skorajšnjemu očku. Še isti dan sta prišla k nama, kjer je ona z mirnim tonom mrtvo hladno govorila, da sem zmešana, da mi [moj mož] samo laže.

Zakaj bi se kdo zlagal kaj takega? Nato je njen partner zahteval od mojega, da pove, kaj je zdaj res. In se je moj zlagal ter rekel, da [ni res].

Vmes je njej rekel, da se morata zmeniti nekaj, pa je njen nasprotoval. In sta šla. Nisem mogla dojeti, z mirnim tonom je vse govorila in lagala in zmanipulirala oba! Moj svet se je sesul.

Čez nekaj dni sem govorila z njenim možem in mu povedala, da mu ona laže, ker se boji, da bo ostala sama, ko rodi. /.../ Po nekaj dneh sem dobila od njenega moža sporočilo, da mi je za vse hvaležen.

Boli me, da moj mož ne želi sploh govoriti o tem, da želi vse pozabiti.

[Pravi], da me je vedno imel rad in da hoče ostati z menoj. Tudi jaz ga imam rada, ampak sem v dilemi, ker se bojim da [se bo ponovilo]. Tega ne želim ponovno doživeti. Ne razumem, ne zaupam, ne verjamem. In kot nalašč, je zdaj z njim vzpostavila stik spet "ona prva". Vendar tokrat mi je vse povedal /.../.

Zdaj teče drugi mesec, prepogosto mislim na to, imam nočne more. Ne morem mu vračati objemov, poljubov, ki mi jih daje. Želi, da hitreje prebolim.

Ampak jaz sem se iz zelo čustvene, energične osebe spremenila v zaprto, hladno osebo, ki si ne želi družbe. Seveda on konstantno ponavlja, da to, da si je obe odstranil iz FB, ni bistvo, bistvo je v glavi. To je vse tako res, a vendar jaz ne verjamem, da si je v glavi razčistil.

Tudi z otrokoma se zdaj vsaj malček ukvarja. Prej je bila pa tako in tako samo služba. Kaj naj naredim? Ne verjamem, ne zaupam, rada ga imam, a dvomim.

Izpoved je bila objavljena na portalu med.over.net

Preberi še: "Prepričana sem bila, da bom zagledala sporočilo ljubice, a bilo je veliko hujše" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Nikoli nisem razumela, zakaj ženske privlačijo starejši, dokler nisem z enim seksala ..." (resnična zgodba)