"Mož mi je lagal, da ima v stanovanju najemnika, v resnici pa ..." (izpoved Slovenke)

"Jaz takrat nisem niti malo posumila, saj je bil vedno zgleden oče in mož. No, vsaj tako sem mislila ..."

"Mož mi je lagal, da ima v stanovanju najemnika, v resnici pa ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2023

"Mož mi je lagal, da je imel najemnika v stanovanju, v resnici je imel najemnico. Izvedela sem dva dni nazaj po spletu dogodkov. On nič ne ve, da jaz vem. Mož ima stanovanje po starših v LJ in ga oddaja. Jaz se v to ne vtikam.

Dolga leta je imel najemnika (okrog 10 let), kakšno leto, preden je bila korona, torej okrog 2019, je tale najemnik prekinil najem. Mož mi ni nič povedal, takrat je očitno vzel najemnico 'študentko'. To sem ugotovila po čiščenju naše hiše (ja, čistila sem tudi po njegovih stvareh).

Zanimivo je to, da je leta 2019 nenormalno veliko hodil do stanovanja, prav spomnim se, ko mi je govoril, da bosta z najemnikom nekaj rihtala, pa popravljala, ...

Jaz takrat nisem niti malo posumila, saj je bil vedno zgleden oče in mož. No, vsaj tako sem mislila. Sedaj se najbrž dobivata kje drugje.

No, včeraj sem šla skrivaj na njegov telefon (nikoli nisem brskala po njegovem fonu, ker sem mu zaupala) in šok, prav s tole gospodično si dopisuje še vedno. Ko sem prebrala par sočnih stavkov in videla nekaj slikic, se mi je tako zagabil moj mož, da me je kar zmrazilo. Tudi danes nisem okej. Resnično ne vem, kaj narediti. Imava otroka, 7 let starega.

Takšen gnus čutim do moža, da ne znam opisat. Mislim, da tudi že sluti, da sem drugačna. Ne vem, kako začeti. Resnično se ne želim več dotakniti moža, nikdar več.

Še vedno sem v šoku. Spila sem ne vem, koliko persenov, pa nič ne pomaga. Pomoč, prosim."

Ojoj! 🙄 Kako bi ji svetovala ti?

Zapis je bil objavljen na tem slovenskem forumu.

Preberi še: "Moža sem zalotila, ko si ga je dr*al kot zmešan" (izpoved šokirane Slovenke)

Priporočamo tudi: Po zmenku ga je vprašala, koliko denarja ima na računu - a ne boš verjela, kaj je sledilo!