"Mož me je zapustil zaradi mlajše, nato pa sem ugotovila, da gre v resnici za ..." (izpoved ženske)

"Mislila sem, da gre za neko sprevrženo šalo, ampak nihče od njiju mi že dva tedna ne odgovarja na klice in ne odpisuje na sporočila."

"Mož me je zapustil zaradi mlajše, nato pa sem ugotovila, da gre v resnici za ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2023

Ko se je moj drugi mož dobro razumel z mojo najstniško hčerjo, sem si oddahnila. Nisem pa si niti v sanjah mislila, da bosta deset let kasneje pristala skupaj!

Stara sem 50, moja hčerka pa 21. Oče ji je umrl, ko ji je bilo 5 let. Od takrat naprej sva bili jaz in ona proti ostalemu svetu – dokler nisem spoznala svojega drugega moža.

Star je 54, skupaj pa sva preživela 12 let. Začela sva počasi. Potrebovala sem kar dve leti, da sem ga predstavila svoji hčerki. Želela sem se namreč prepričati, da vidim z njim svojo prihodnost. Nisem je hotela prizadeti. Ko sta se spoznala, je bila stara 11, on pa 44.

Naslednjih deset let sta se zelo zbližala. Prepričana sem bila, da sem našla svojo popolno družinico. Bil je skrben in zmeraj nama je bil v podporo ter je hčerki pomagal pri učenju za zaključne in sprejemne izpite.

Skupaj sta celo hodila na dolge sprehode, popolnoma sama, medtem ko sem jaz ostajala doma in pripravljala večerjo. Bila sem tako zadovoljna, da ima v svojem življenju očetovsko figuro, in tako srečna, ker sem našla moškega, ki jo je obravnaval, kot bi bila njegova lastna hčerka.

No, vsaj tako sem mislila.

Pred nekaj tedni, ko sem se vrnila iz trgovine, sem namreč zagledala odprta vrata njegove omare. Njegova oblačila so izginila. Bilo je seveda čudno, a vendar si niti v sanjah nisem mislila, da me je zapustil zaradi moje hčerke, ki sicer živi na drugi strani mesta.

Kaj se je zgodilo, sem izvedela šele, ko mi je kasneje isti dan napisala sporočilo. Povedala mi je, da se več ne vidita kot oče in hčerka. Da sta "zaljubljena".

Mislila sem, da gre za neko sprevrženo šalo, ampak nihče od njiju mi že dva tedna ne odgovarja na klice in ne odpisuje na sporočila. Ne vem niti, kako dolgo že traja ta njuna nemoralna afera. Bolečina je neopisljiva.

Počutim se tako izdano, tako iz njene kot njegove strani.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Slovenka presenečeno: "Po naključju sem izvedela, da moj mož ni otrokov biološki oče"

Priporočamo tudi: "S fantom sva se zaročila, nato pa šok - njegova mama mi je prinesla ..." (izpoved Slovenke)