Moškim, ki počnejo TO, se ženske ne moremo UPRETI (dokazano!)

Si ženske samo mislimo, da želimo takšnega partnerja, ali misliš, da to drži tudi v resnici? 🤔

Moškim, ki počnejo TO, se ženske ne moremo UPRETI (dokazano!) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2020

No, odgovor je ...

... niti približno! 😂

Kot pravijo strokovnjaki, so ženskam moški, ki svoji dragi prostovoljno pomagajo, nekaj najbolj privlačnega in seksi na tem svetu.

Sociologi na kalifornijski Univerzi so namreč pripravili podrobno raziskavo o tem, ali ženske samo sanjamo o takšnih moških, ali pa smo nad njimi pravzaprav čisto zares navdušene.

Fantje, žal! Ta privlačnost ni samo naša kaprica. Raziskava je namreč ugotovila in potrdila, da ženske takšne moške res naravnost obožujemo. Ko moški v roke vzame metlo ali sesalec in se odloči počistiti stanovanje, naši hormoni ponorijo. 

Takšna dejanja si ženske razlagamo kot ...

... dejanje ljubezni in predanosti, saj tako dobimo potrditev, da partner ne gleda samo nase. Strokovnjaki so potrdili tudi, da se se vzorci obnašanja med spoloma v zadnjih letih tako močno spremenili, da ženska v zakonu ali zvezi enostavno ni srečna, če mora dragemu igrati drugo mamo in vse delati sama.

Potem dejansko v mnogih primerih tudi zares raje ostane sama.

Sociologi in psihologi pa pravijo, da moški z opravljanjem hišnih opravil ni samo noro seksi, ampak je tudi dober vzgled svojim otrokom. Hčerkici pokaže, da ženska ni za vse sama, sinčku pa postavi vzgled, kako naj se nekoč tudi sam obnaša do bodoče partnerke.

Upamo, da si svojemu dragemu za valentinovo kupila metlo, rokavice in čistila! 😂 

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TE superge so uredništvo razdelile na DVA pola (ko boš videla fotko, boš vedela, zakaj)

Priporočamo tudi: Če ne veš, kaj z LASMI, jih spni TAKO (modne navdušenke so obsedene!)