Moški, vsakič, ko nam rečete TA stavek, bi vas najraje ... 🤦‍♀️

So izjave, ki jih rade preprosto preslišimo, in so tiste, ki nas v trenutku spravijo ob živce. Vsak moški v zvezi je katero izmed njih že uporabil vsaj enkrat.

Moški, vsakič, ko nam rečete TA stavek, bi vas najraje ... 🤦‍♀️ (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2020

Moški, ne počnite (si) tega in naslednjič raje premislite, preden izrečete katerega od teh smrtno nevarnih (😂) stavkov!

1. Daj že, pohiti!

Ženske ne maramo, da se nas preganja, saj za določene stvari (kot je, na primer, urejanje v kopalnici) potrebujemo svoj čas. Zato je bolje, da se, če le gre, zadržiš pri tem komentarju, kot pa da še ves dan ob sebi gledaš "kisel" obraz.

2. Izgledaš utrujeno.

Hvala, dragi, a misliš, da tega sama ne vem!? Če izgledamo utrujene, potem verjetno tudi smo. Ni potrebe, da to poudarjaš. Raje jo stisni k sebi in ji povej, kako lepa je ne glede na vse.

3. To boš oblekla?

Najmanj, kar potrebujemo v trenutku, ko se nam že tako ali tako nekam mudi, je, da skritizirate to, kar imamo namen obleči.

4. Ista si kot tvoja mama.

Pozor, nevaren teritorij! Čeprav bi lahko to vzele tudi kot kompliment (naše mame so konec koncev največje carice), seveda on tega ni rekel s tem v mislih.

5. Lahko bi se pogosteje smejala.

Namesto, da ji rečeš, naj se pogosteje smeji, raje poskusi z njo najti razlog temu, da se več ne smeji toliko kot včasih. Zagotovo je kaj, pri čemer ji lahko vsaj delno pomagaš.

6. Saj ne rabim iti zraven, kajne?

Si želiš, da me ponovno vsa družina sprašuje, ali sva šla (spet) narazen? Sva par in se morava podpirati ne glede na to, če resnično ne maraš mojega nadležnega strica. If you jump, I jump, remember? 😉

7. Ah, pa saj to ni nič takega.

Prosim? Če je mar meni, se vsaj potrudi, da bo videti, kot da je tudi tebi. Priznamo, ženske včasih preveč burno reagiramo, ampak v večini primerov imamo za to tudi neki razlog. Morda se vam, moškim, ne zdi nič takšnega, nam pa se podira ves svet.

8. Opa, tvoja prijateljica je pa res huda!

V kolikor si s tvojo drago zaupata dovolj, da se lahko odkrito in brez skrbi pogovarjata tudi o tem, kdo se vama zdi privlačen (pa to sicer nič ne pomeni), potem se le dajta. V nasprotnem primeru pa takšno opazko raje zadrži zase!

9. Si shujšala?

Čeprav je to morda mišljeno kot kompliment, bomo ženske to vzele kot to, da smo imele pred tem preveč kil. Pazljivo s takšnimi "komplimenti"!

10. Briga me!

Ženskam je mar, da je vam mar. Z vami želimo deliti nekaj zgolj zato, ker se nam zdi resnično pomembno. Kot nam je pomembno tudi, da vam je za to mar.

11. Koliko si plačala za to?

Če nisem kupila avta ali neke druge zelooo drage stvari, potem tale komentar zadrži zase. Občasno si pa le lahko privoščimo kakšno rdečilo ali novo krilo, in to z denarjem, ki smo si ga same pošteno zaslužile! 😜

Pripravila: N. Š.

Preberi še: 9 malih skrivnosti srečnih parov, ki jih (pre)pogosto spregledamo in pozabimo ali pa Fantje iskreno: "Zaradi teh majhnih stvari vas bomo imeli še rajši"

Priporočamo tudi: "Ženi sem zaupal svoj FETIŠ, njen odziv pa je bil ..." (pismo našega bralca)