Moški našel ženin uporabljen nosečniški test, a kar je sledilo, te bo pustilo odprtih ust!

"Ko sem v predalu našel uporabljeni nosečniški test, mi je srce padlo v hlače. Ne le, da ..."

Moški našel ženin uporabljen nosečniški test, a kar je sledilo, te bo pustilo odprtih ust! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2022

Ko sem v predalu našel uporabljeni nosečniški test, mi je srce padlo v hlače. Ne le, da sem imel vazektomijo, ampak z ženo nisva seksala že več mesecev. Na računu je pisalo, da je bil kupljen tri tedne zatem, ko je bila zunaj, zato lahko le posumim, da me je prevarala.

Zdaj, ko razmišljam o tisti noči, je bilo res čudno, da je v hipu, ko je prišla domov, skočila pod prho, pa čeprav je bilo že pozno ponoči.

Star sem 42, moja žena pa 38. Skupaj sva 15 let in imava tri otroke v starosti deset, osem in šest let.

V zadnjih štirih letih je najin zakon postal popolnoma neljubeč. Moja žena ima vse, pa vendar nama je obrnila hrbet. No, tudi prej je do seksa prišlo le takrat, ko si je ona to želela. Nisva mogla seksati, da naju ne bi slišali otroci, ali pa, ker je bilo prepozno, ali pa je bila preveč utrujena. Zmeraj je našla kakšen izgovor.

Ko sem ji povedal, da sem našel test, je rekla, da je ta od prijateljice, ki ga je pozabila vzeti s seboj. Njena razlaga je bila možna, pa vendar ji nisem verjel. Nekaj tednov kasneje sva se zaradi njega ponovno sporekla. Tokrat mi je priznala, da je mislila, da je ponovno noseča z mojim otrokom.

Dokler je nisem spomnil, da sem pred petimi leti imel vazektomijo in bi, glede na to, da le redko seksava, bil to pravi čudež.

Seveda ni imela odgovora in je odkorakala ven z izgovorom, da potrebuje svež zrak. Tisto noč je prenočila pri najboljšem prijatelju in ko se je zjutraj vrnila, se o tem več ni želela pogovarjati.

Od takrat se je resnično odmaknila od mene. Sploh me več ne pogleda in včeraj sem jo moral dobesedno prositi za objem. Zdaj spim v drugi sobi. Dokler še naprej plačujem položnice, ji je vseeno. Postajam zelo depresiven.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Možu sem povedala, da bi rada seksala z drugimi moškimi, in TAKO se je odzval ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Moževi sodelavci so se ob meni čudno vedli, nato pa sem izvedela, da jim je po nesreči povedal, da ..."