Moški razkrili prijeme, ki so jih noro vzburili!

Moški so razkrili, kaj poleg dotikanja penisa, jih še spravi ob pamet. 

Moški razkrili prijeme, ki so jih noro vzburili! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2016

Če na hitro pomislite, bi se verjetno strinjale, da moškemu ni težko ugoditi in da za želeni učinek ne potrebujete Ein-steinovih možganskih vijug. Usmerite se na najbolj očitni teritorij, to je njegov penis, in dovolj je že ustrezen dotik, stisk in poteg.

V dveh, treh potezah ste že na želenem cilju. Imenitno, toda ali vas je morda že kdaj preblisnilo, da imajo moški še veliko drugih, ne tako očitnih erogenih točk, ki ob primernem ljubkovanju povečajo in okrepijo njegovo čutno doživljanje?

Če ste razmišljale o tem in si niste znale odgovoriti, naj vam pomagamo. Odgovor je pritrdilen. Še več, včasih celo moški ne poznajo vseh skrivnosti svojega telesa. In pri teh podrobnostih se je vredno ustavljati, kajti potem, ko jih bosta spoznala, vama bo lahko še mnogo lepše.

Že res, da je z vzburjenjem narejen prvi in najpomembnejši korak seksualnega dejanja in da mu bo v nadaljevanju tako ali drugače prišlo, toda z ljubkovanjem običajno prezrtih, a na moč občutljivih moških erogenih točk lahko njegov vrhunec spremenite iz lepega v čudovitega.

Kaj o tem menijo moški, smo se pozanimali kar pri njih, malo pa smo pobrskali tudi po doslej narejenih raziskavah. Na lestvici najbolj priljubljenih se je zvrstilo šest najljubših ‘prijemov’. O nekaterih smo že pisali, a gotovo ne bo odveč, če vas nanje spomnimo še enkrat. Navsezadnje je to kar pol ducata moškim najljubših dotikov.

Božanska pot

Področje od popka do sramnih dlak si pri seksologih gotovo ni zaman pridobilo tako zvenečega imena, kot je božanska pot. Anatomska razlaga strokovnjakov uči, da obstaja posebna čutna povezava med ‘južno linijo’ pod popkom in možgani, zato je draženje omenjenega dela za moške izjemno stimulativno.

Poskusite torej in raziščite sosednjo ‘parcelo’. Eden od načinov je z dlanjo. Z robom dlani pritisnite del pod popkom in počasi drsite čez trebuh do vznožja penisa. Odločen, nikakor pa ne boleč pritisk ga bo dražil po najbolj občutljivem delu in zabrundal bo od ugodja.

31-letni Janez iz Ajdovščine je opisal drug način, s katerim ga njegova Anja spravlja ob pamet.

“Namesto z roko se me loti z jezikom, ubere pa najkrajšo pot od popka do korena penisa. Potrudi se, da je pritisk razmeroma močan, po isti poti pa se potem spet vrne navzgor. Po nekaj ponovitvah se počutim, kot da me bo vsak hip razneslo, ko pa se potem preseli še nekaj nižje, že zaplavam v ekstazo.”

Nagajivi bradavički

Ob besedi bradavička najverjetneje pomislite, kako lepo vam je, ko vam vaš dragi ljubkuje konice vaših prsi, in obenem se vam zariše nasmeh na obrazu. Zakaj ne bi enakega nasmeha priklicale še pri njem? Saj veste, tudi bradavičke so točke, na katerih je združena množica občutljivih živčkov, zato ga boste brez prevelikega napora zazibale v prijetno naslado.

Brez težav boste njegovi bradavici spravili v pokončni položaj, da bosta stali strumno, kot vojak na straži, z oblizovanjem. Predstavljate si lahko, da imate pred seboj slasten čokoladni sladoled, ki ga boste zaužile počasi in z užitkom, in sicer s kroženjem jezika.

Nato se spravite še na vrh bradavice kot na ‘češnjo’ vrh sladoleda. Namesto sladice si lahko predstavljate tudi kaj drugega, morda to, da imate pred seboj nepopisan kos papirja. Nanj začnite pisati z jezikom. Omislite si seveda opolzke besede ali stavke.

Eden od naših anketirancev, 29-letni Celjan Andraž, je razkril, kaj si je omislila njegova izbranka. “Presenetila me je z vlažilom, obogatenim z okusom cimeta.

Z nežno masažo ga je vtirala v bradavice, kar je bilo blagodejno. Ko pa je čez čas začela rahlo pihati vanje, me je tako razvnelo, da me je skoraj odneslo. V bradavicah sem čutil prijetno tlečo žerjavico, vonj po cimetu pa je napolnil sobo in dopolnil dražljivost njenega ljubkovanja do skrajne meje. Meni se je čisto odpelo!”

Točka V

Morda niste nikoli natančno pogledale in opazile, toda rob glavice tvori obrobo pri vrhu penisa, kjer se je iz kože oblikovala majhna zaplata v obliki črke V. Strokovno se imenuje frenulum, draženje te točke z nežnimi dotiki pa sproža naslado, ki ga bo vrgla pod nebo.

Za mnoge moške je točka V najbolj občutljiv del penisa in bi se po intenzivnosti doživljanja morda lahko primerjala s ščegetavčkom pri ženskah. Tolikšna občutljivost narekuje previdnost, da ga v zrak ne bo odneslo od hudega. Začnite počasi in z rahlimi, masaži podobnimi gibi. Z rastjo njegovega vzburjenja lahko pritisk palca na frenulum postopoma večate.

Dražite ga do vrhunca, a se tik pred izbruhom ustavite in začnite od začetka. ‘Vajo’ nekajkrat ponovite, kajti po čutni plati ga boste obnorele do nezavesti. “Moja draga je že pridobila občutek in natančno ve, s kolik- šno močjo se me lahko loti. Vrhunec njenega početja je zame nežno grizljanje.

A naj vas opozorim – z zobmi morajo biti vaše partnerke previdne, kajti premočno grizenje je smrtna obsodba za erekcijo,” je razkril 27-letni Kranjčan Andrej.

Čudovita žila

Spet bomo začeli s vprašanjem. Ali vam je že padla v oči krvna žila pod penisom? Podobna je gubi in se razteza približno do polovice poti od penisa proti modniku. Če ste z njo že seznanjene in jo znate izkoristiti za naslado, boste verjetno lahko potrdile, da je vaš partner zaradi tolikšne ‘prijaznosti’ vaš večni dolžnik. Pa poglejmo, zakaj.

Draženje tega koščka genitalij je namreč sočasno posredna masaža nadvse občutljive sečnice, ki bistveno poveča ugodje. Nedvomno se žile redno dotikate pri svojih ustaljenih seksualnih manevrih, vendar so običajni dotiki neprimerljivi z namernim draženjem. Posebna pozornost krvnemu pretoku po žili, ki jo z jezikom opravite čvrsto in potrpežljivo, ga bo že v slabi minuti privedla do izjemnega zadovoljstva.

Na ta predlog se je odzval Luka, 26-letnik iz Tržiča. “Ko se Vera z jezikom sprehodi po tem delu, mi vzbudi ščemeč občutek slasti globoko v dimljah. Neverjetno močan in prečudovit.”

Priljubljena osmica

Strokovnjaki trdijo, da vsak moški iz strahu za svoje testise kar poskoči ob misli, da bi se jim lahko kaj zgodilo. Razumljivo, kajti njegova priveska sta na gosto prepredena z živčnimi končiči, ki so lahko izjemen vir tako užitka kot bolečine. Zato je obzirnost vselej nujna.

Če boste objele partnerjeve testise v dlan in jih s prstnimi konicami rahlo masirale v obliki črke osem, se gotovo ne bo pritožil. Nasprotno, vse bolj bo sproščen in predel bo kot razvajena muca. Takrat bo pravi trenutek za oralni pristop. Seksologi menijo, da ponuja najboljši dostop do ‘prizorišča’ položaj, ko se moški postavi na vse štiri, ženska pa leže podenj in si glavo podpre z blazino.

Njegova ‘dvojčka’ ji bosta svobodno na razpolago, hkrati pa bo imela prosti roki, s katerima bo lahko ‘negovala’ še druge dele njegovega teleščka. Po lastni izbiri. Kakor koli že, z osmico ali brez, nikoli ne pozabite na njegova jajčka. Idej je veliko in eno od njih je predstavil Brežičan Aleš: “Ko sede name, tako da mi kaže hrbet, previdno objame moje testise v dlani in jih ziba, gibanje pa uskladi z ritmom sunkov penisa.”

Za obrezane

Obrezovanje v našem okolju ni nekaj, o čemer bi moški razmišljali z navdušenjem, zato je vsak primer, ko se lahko obrezanemu penisu zahvalijo za dodaten užitek, toliko več vreden. Torej, če so vašemu partnerju posneli kožico z glavice, boste na penisu lahko opazile nežno bunkico, ki po posegu nastane tik pod glavico.

Drobna točka, ki so ji teoretiki po začetni črki besede circumcision (obrezovanje) nadeli ime točka C, je malo znana, vendar po užitkih, ki jih ponuja, izjemna. Operativna brazgotina na tkivu je namreč še bolj občutljiva od ‘normalne’ kože in ker gre za predel že po naravi hudo občutljivega penisa, so čuti na točki C dodatno še najmanj podvojeni. Obrezani moški trdijo, da je celo druga najbolj občutljiva točka na penisu, takoj za frenulumom, s katerim ste se seznanile pri predstavitvi točke V.

Nekateri moški so rahlo zaskrbljeni zaradi vašega odkrivanja neznanega terena, zato se odpravite na raziskovalno pot potrpežljivo in počasi. “Prvič se je žena dotaknila tega majcenega dela po naključju s kodrom svojih las in kar stresel sem se od nelagodja, ali bolje iz strahu,” je razložil 30-letni Dani iz Radencev.

“Potem je strah hitro prepustil prostor užitku. Vsakič ko me je nežno pobožala po brazgotini, mi je bilo lepše kot prejšnjikrat in po treh ‘seansah’ sem bil že zasvojen z novim doživetjem. Nepopisno, po prvi oralni nežnosti sem se počutil kot kak fizik ob pomembnem odkritju. Eureka! Njej pa bom za odkritje večno hvaležen.”

Pri moških pa obstajajo tudi deli telesa, ki jih je bolje pustiti pri miru.

Napisala: Petra Potočnik