Moški, ki se poročijo z MOČNEJŠIMI dekleti, naj bi bili desetkrat srečnejši (TO je razlog 👇🏼)

Destkrat srečnejši? 🤔🙄 Ups! 😉

Moški, ki se poročijo z MOČNEJŠIMI dekleti, naj bi bili desetkrat srečnejši (TO je razlog 👇🏼) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2019

Idealno žensko telo se je skozi zgodovino zelo spreminjajo. Še do prehoda v dvajseto stoletje je bila zajetnejša postava modna in privlačnejša, kar lahko vidimo tudi na številnih portretih za tisti čas idealno lepih žensk.

V šesdesetih letih prejšnjega stoletja je prišlo do najbolj drastičnega preobrata in vitkost je postala lepotni ideal, ki še danes zelo negativno vpliva na nizke samopodobe številnih žensk.

Sedaj pa jim je znanost lahko v veliko spodpubo, saj raziskave kažejo, da so z močnejšimi dekleti poročeni moški srečnejši – kar desetkrat srečnejši!

Rezultati študije, ki so jo izvedli na oddelku za psihologijo na University of Namibia, so pokazali, da naj bi imela okroglejša dekleta za razliko od vitkejših več pozitivnih lastnosti,njihova družba naj bi bila tudi veliko bolj prijetna.

Poleg tega vsak moški obožuje dekle, s katerim si lahko brez zadržkov deli okusen obrok, namesto da se vedno znova odreka dobri sladici, saj njegova partnerica skoraj ničesar ne je.

Po mnenju raziskovalcev se moški, zaljubljeni v močnejša dekleta, bolj pogosto smejijo, svoje probleme pa rešujejo bolj učinkovito in konstruktivno.

Drage dame, ko boste naslednjič nekoliko okoroglejšo žensko sodili po videzu, se le spomnite: Prav ona bi lahko vašega partnerja bolj osrečevala! Zato ji namesto zaničujočega pogleda raje pokažite hvaležnost, ker skrbi za lepši in srečnejši svet!

Vir: Govori.se

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TAKO se obnaša moški, ki te ima namen kmalu ZAPUSTITI

Priporočamo tudi: Si vedela, da v zakonu obstaja 5 FAZ? Preveri, v kateri se nahajata vidva!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri