Moški, ki počne TO, te nikoli (ampak res nikoli!) ne bo prevaral ❤️

Strokovnjaki pravijo, da lahko s pomočjo tega 👇 v hipu ločiš zveste moške od nezvestih ... In to še preden ti zagrenijo življenje!

Moški, ki počne TO, te nikoli (ampak res nikoli!) ne bo prevaral ❤️ (foto: Profimedia) Profimedia
1. 6. 2020

Draga naša, najbolj mirna boš ob moškem, ki ...

1. ... zasluži približno enako kot ti.

Nedavna študija je namreč pokazala, da obstaja manjša verjetnost, da te bo prevaral, če imata podobne prihodke.

Moški, ki zaslužijo veliko več ali občutno manj od svoje partnerke, so bolj nagnjeni k nezvestobi. To je v prvem primeru najverjetneje povezano z občutkom nadmoči, v drugem pa manjvrednosti.

2. ... ima monogamne prijatelje.

Gary Newman, avtor knjige "The Truth About Cheating" (v prevodu: Resnica o varanju), trdi, da je moški bolj nagnjen z varanju, če se nahaja v istomisleči družbi, tj. če je takšno vedenje med njegovimi prijatelji normalno in sprejemljivo.

Predstavljaj si tole: tvoj partner ima prijatelja, ki vara svojo ženo. Pa ne samo to, on je tisti, ki mu pogosto tudi služi kot "alibi" in zanj laže. Kaj misliš, o čem vse je še pripravljen lagati?

3. ... se ob tebi počuti ljubljeno.

Ni nujno, da imata tedenske seks maratone, da bi si zagotovila, da si ne bo zaželel druge ženske. Sodeč po raziskavi Garyja Newmana večina moških ne vara zato, da bi zadovoljili svoje seksualne potrebe, ampak pred čustvene.

Preberi še: Strokovnjaki razkrivajo PRAVI razlog, zakaj ljudje varajo (presenečena boš!)

4. ... je ekstrovert.

Raziskave so namreč pokazale, da introverti pogosteje varajo, ker bodo v primerjavi z ekstrovertiranimi osebami veliko prej sprejeli nemoralno ponudbo.

Kar samo potrjuje znan rek o psu, ki veliko laja, a ne grize (ali pa tiha voda bregove dere ;)).

5. ... posluša heavy metal.

Če verjameš ali ne, je raziskava o povezanosti med varanjem in vrsto glasbe, ki jo rade poslušajo določene osebe, pokazala, da so najbolj "zlati" tisti vezani moški, ki poslušajo heavy metal. Iiiiii! :)

Te morda zanima tudi: Zgovorni znaki, da te partner (skoraj zagotovo) ČUSTVENO vara ali pa Moški iskreno spregovorili o tem, kako so se počutili PO VARANJU (in zakaj so to storili)

6. ... prihaja iz velike družine.

Anketa spletne strani za zmenke Seeking Arrangements je pokazala, da so nezvesti najpogosteje tisti, ki so v družini edinci.

7. ... se ne vzburi ob skoraj vsaki (malo bolj seksualni) stvari.

Raziskava, objavljena v Archives of Sexual Behavior (v prevodu arhivi spolnega vedenja), je namreč pokazala, da so moški, ki se enostavno vzburijo in hitreje dobijo erekcijo, bolj nagnjeni k varanju.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Dokler pri moškem ne boš razumela TEGA, je vajina zveza obsojena na propad

Priporočamo tudi: Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, imajo največ težav z ZAUPANJEM!