Moški! Če boš upošteval TO, boš ženski podaril NAJBOLJŠI seks v življenju!

Če si nas lepo pocrkljal, še ne pomeni, da nam po seksu lahko obrneš hrbet ali zineš kaj neumnega! S pravilno izpeljano retorično akcijo ‘tik po’ lahko namreč upaš na hitrejšo ponovitev tvojega najljubšega opravila, na kakšen ‘o’ več za povrh in predvsem na – celo glavo.

Moški! Če boš upošteval TO, boš ženski podaril NAJBOLJŠI seks v življenju! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2021

“Lepo mi je bilo s tabo.”

Ja, to bi rade slišale, pa čeprav vsi vpleteni dobro vemo, da je bil tisto seks stoletja. Fantje nas vedno povprašajo, kaj si mislimo o njihovih merah, me pa ubogljivo (vedno isto) odgovarjamo z ‘velik’, ‘debel’ in ‘trd’.

Do tu vse lepo prav, a tudi me hrepenimo po potrditvi! Vam je odveč potrošiti nekaj besed za nekaj, kar je jasno kot beli dan, nam pa ne.

Včasih te poskušamo zbuditi tako, da pozabimo odgovarjati z ‘velik’, ‘debel’ in ‘trd’, a to ni prava rešitev.

Dobro jutro! Trdno verjamemo, da je dobra komunikacija med partnerjema najpomembnejša sestavina uspešnega razmerja. Ko je najhujša zaljubljenost mimo, se ne da več živeti samo od zraka (in seksa).

“Tako lepo telo imaš.”

Ni pomembno, koliko časa že traja razmerje, en dan ali deset let, pred tabo se bomo vedno počutile gole (sploh kadar bomo gole).

Ker redno bereš to rubriko, ki smo jo namenile prav tebi, veš, da vedno poudarjamo, da je za dober seks pomembna sproščenost.

Če smo prepričane, da obožuješ naše obline, bomo v postelji brez zadržkov (si že kdaj slišal kaj tako mamljivega?).

To pomeni, da ne bomo izbirale samo položajev, v katerih smo najbolj seksi, ne bomo ugašale luči ali se s tabo ljubile pokrite čez glavo.

Ko smo sproščene, tudi lažje dosežemo orgazem. In kot smo že povedale: tudi tebe vedno zanima, kakšni se nam zdijo tvoji bicepsi in druge mišice, zato ne pozabi na osnovni naravni zakon, da se enako vrača z enakim.

“Pikica, o čem razmišljaš?”

To, da nas povprašaš o naših postorgazmičnih mislih, je že nadaljevalna stopnja posteljnega bontona, a ti, ki bereš Cosmo, se zagotovo hitro učiš.

Res bi ti rade povedale, kaj nam roji po glavi ‘tik po’, a smo velikokrat zadržane, ker smo v življenju naletele na preveč sebičnih tipov. Ti so na naše želje po komunikaciji po seksu odgovorili z ‘A zdaj bi se rada pa še pogovarjala!’.

Po seksu se počutimo bolj povezane s partnerjem in njegova pripravljenost na dialog pomeni, da ima poleg seksa rad tudi nas.

Moškim se pogovarjanje po seksu zaradi domnevnih bioloških razlogov zdi počasno mučenje, a nekaj konverzacije v tvojem prepotenem objemu bo zadostilo naši dnevni potrebi po pogovoru.

“Kako si že rekla, da ti je ime?”

Ok, če boš to vprašanje zastavil punci, ki si jo ravnokar spoznal v intimnem pomenu, je prav, da s katapultom poletiš iz njene spalnice.

Čisto nekaj drugega pa je, če to vprašanje zastaviš dekletu, s katerim si že kar nekaj časa skupaj. Zagotavljamo ti, da se bosta oba dobro nasmejala.

Če po ljubljenju iz rokava streseš simpatično šalo, boš v vajino spolno življenje vnesel igrivost. Punce takoj za čokolado in čevlji najbolj obožujemo duhovite fante ...

Napisala: Anja Osojnik

Preberi še: S tem trikom mu boš podarila NAJMOČNEJŠI VRHUNEC v življenju

Priporočamo tudi: Če je tvoja VAGINA takšna, je POPOLNA (in ne, ne govorimo o tisti, ki je videti kot žemljica)