Mokra je, toda ... ali je tudi vzburjena?

Vsak moški je prepričan, da je enačba vzburjenja povsem preprosta: mokra ženska = potrebna ženska. A zadeva ni tako enostavna!

Mokra je, toda ... ali je tudi vzburjena? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2016

Moško vzburjenje je hitro in znak za to je več kot očiten - v hlačah, žensko vzburjenje pa je povsem druga zgodba … zapletena zgodba.

Z glavo pri stvari

Čeprav moški mislijo, da navlaženost ženskega spolnega organa daje jasen znak, da je pripravljena na seks, njeno vzburjenje ni tako preprosto in očitno.

Seveda, pripravljena bo na spolni odnos – telesno, a to še ne pomeni, da so vzburjene tudi njene misli oz. kot radi rečemo, da je z glavo pri stvari.

Je zadovoljena?

Tudi, če bosta oba pri seksu redno doživljala orgazme, še ne pomeni, da je ona zadovoljena!

Torej ti ne preostane drugega, kot to, da se potrudiš in poskrbiš, da bo res začutila svojo prvinsko seksualnost.

Poskrbi, da bo vzburjena ne samo telesno, ampak predvsem na psihični ravni …

Kako prebuditi njeno notranjo seksualnost?

Marsikdaj se moški vpraša: "Zakaj si me ženska ne želi tako kot na začetku razmerja?"

Kot glavnega krivca lahko navedemo samo pomanjkanje strasti oziroma, ženska se ne počuti vzburjeno v smeri od znotraj navzven.

A sledi dobra novica za moškega: Zdaj, ko to veš, lahko vsakič znova poskrbiš za prebujenje njenega prvobitnega seksualnega bitja.

Kako?

Najprej se vprašaj, kaj vse si počel v začetku razmerja in česa danes ne počneš več:

  • 1. Kakšne komplimente si ji delil, da se je počutila bolj privlačno?

Na začetku je iz tvojih ust verjetno večkrat slišala kakšno pohvalo, kako je lepa, urejena, kako diši ali kako ji pristaja nova oprijeta oblekica.

Tudi če je pridobila kakšen kilogramček, ji kaj podobnega lahko zašepetaš na uho tudi danes. Takoj se bo počutila bolj zaželeno in njene misli bodo začele uhajati točno v tisto smer, kamor si želiš …

  • 2. Kaj jo je vzburjalo, ko sta bila še v obdobju spoznavanja?

Zagotovo ti je med tem, ko sta se še spoznavala, omenila, kaj jo tako vzburja pri tebi … Med tem, ko ti je skočila v naročje, je morda omenila, da jo vzburja tvoj hrbet, ko se mimo nje sprehodiš v spodnjicah, tvoje močne roke ali pa trenutek, ko jo na prav poseben način priviješ v svoje naročje …

Če se spomniš česa takšnega, ponovi vajo in začni uporabljati stare trike, ki so na njej delovali.

  • 3. Kako si podžgal njeno domišljijo?

Če si ji razlagal, kaj vse ji boš delal, ko bosta nekje na samem, je verjetno komaj čakala, da se znebita družbe in se znajdeta med štirimi stenami.

Če sta danes ujeta med štirimi stenami v skupnem domovanju, lahko ta prijem ponoviš tako, da jo dobiš nepripravljeno na tvojo potezo – ko bosta na srečanju s prijatelji. Verjetno bo hitro poskrbela za to, da se bosta poslovila …

Ta vprašanja so le začetek …

Ponujena v razmislek, kaj se je spremenilo v vajinem razmerju in kako lahko gorečo strast s skupnimi močmi obudita in prikličeta nazaj.

V prihodnje pa se drži zlatega pravila: Vzburi njene misli, telo bo sledilo!

Preberi še: To je skrivnost za super strastni seks, o katerem sanjamo vse ženske ali pa preveri, kaj je recept za najbolj srečno in uspešno ljubezensko razmerje!

Si za nekaj sladkega? Preizkusi recept: Slastna lešnikova tortica z nutelo