"Moja punca ne želi seksati z mano, ker imam prevelikega" (izpoved moškega)

"Rad bi, da uživava v seksu, ampak ne prenesem tega, da jo boli."

"Moja punca ne želi seksati z mano, ker imam prevelikega" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2021

"Moja punca ne želi seksati z menoj, ker jo boli. Pravi, da imam prevelikega. Njeno jokanje me resnično odvrača in počasi oba postajava že frustrirana. Druge ženske, s katerimi sem seksal, mi še nikoli niso rekle česar takšnega.

Prepričan sem bil, da imam povprečno velikega, ampak ona pravi, da nimam. Rekla mi je, da so njeni pretekli fanti imeli veliko manjšega in da je moj precej večji od povprečja. Rad bi, da uživava v seksu, ampak ne prenesem tega, da jo boli. Star sem 26, moja punca pa 24 let. Skupaj sva šest mesecev," je na thesun.co.uk zapisal bralec. 

Cosmo svetuje: v kolikor imata tudi vidva podobno težavo, vama bodo spodnji nasveti gotovo prišli prav.

OMG!!! Ne boš verjela, o ČEM kar 75 % moških razmišlja med seksom

1. Komunikacija

Komunikacija je še zmeraj prvo pravilo in ključ vsakega uspešnega razmerja, tudi intimnega. Poskusita skupaj najti rešitev, kako lahko oba uživata v seksu.

2. Predigra

Vzemita si čas za predigro. V kolikor jo že sicer prakticirata, podvojita čas, ki ji ga namenita. Več časa bosta posvetila tvojemu užitku, bolj vzburjena boš in bolj bo tvoje telo pripravljeno sprejeti njegovo ogromno moškost. Četudi nimaš težav z vlažnostjo, poskusita dodati lubrikant za še večje udobje. Škoditi ne more.

3. Položaji

Izberita položaj z bolj 'plitvo' penetracijo. Ta bo preprečil, da bo s penisom zadel tvoj maternični vrat, kar ti morda povzroča bolečino. Bolj ko imaš noge skupaj, manj verjetno bo šel pregloboko.

Ali lahko gre penis PREGLOBOKO (in ali je to nevarno)? Strokovnjakinja ODGOVARJA!

V kolikor nista ljubitelja klasičnega misionarskega položaja, je odlična izbira tudi položaj, ko si ti zgoraj. Ta ti omogoči, da prevzameš nadzor nad gibi, hitrostjo in tem, kako globoka bo njegova penetracija.

Seks bi moral biti zabavna in zadovoljujoča izkušnja za vse vpletene, zato se nikar ne strinjaj z nečim, kar ti povzroča bolečino.

Pogovorita se, posvetita se predigri kolikor je potrebno in preizkušajta različne položaje, da najdeta nekaj, kar ustreza obema. 1, 2, 3 in boš pripravljena na njegovega korenjaka, obljubimo!

'Je njegov penis NORMALEN?'
(Odgovarja seks strokovnjak)