"Moja nova punca ne uživa v spolnem odnosu - pravi, da je moj penis ..." (klic na pomoč moškega)

"Resnično jo imam rad, a vendar me skrbi, da bova zaradi tega šla narazen."

"Moja nova punca ne uživa v spolnem odnosu - pravi, da je moj penis ..." (klic na pomoč moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 12. 2022

Moj penis je za mojo novo punco prevelik. Vem, da večina moški ne bi jemala velikega penisa kot nekaj slabega, ampak pri nama je to postal resničen problem.

Seks je namreč za njo resnično boleč. Sam imam visok libido, ampak zdaj me ves čas le skrbi, da jo boli. Prav tako se mi zdi, da tudi njej ni najbolj do tega.

Moje bivše niso imele težav s tem, zato ima morda moja punca le manjšo vagino. Počutim se resnično frustrirano. Včasih to naredi zgolj zato, da bi me osrečila, ampak vidim na njej, da jo boli. Ko se to zgodi, izgubim erekcijo.

Star sem 27, ona pa 26 let. Skupaj sva tri mesece. Kaj naj naredim? Resnično jo imam rad, a vendar me skrbi, da bova zaradi tega šla narazen.

"Moja punca ne želi seksati z mano, ker imam prevelikega" (izpoved moškega)

Odgovor strokovnjakinje:

"Ženska vagina je elastična, zato se lahko raztegne dovolj, da sprejme penis katerekoli velikosti. No, možno pa je, da med seksom s svojim penisom udarjaš v njen maternični vrat ali pa da preprosto ni dovolj vzburjena.

Preizkušajta različne položaje in si vzemita nekoliko več časa pri predigri, da poskrbita, da je popolnoma sproščena.

Seksajta počasi in uporabita lubrikant."

Tudi tebe morda skrbi, če lahko gre penis pregloboko?

Tvoje vprašanje je popolnoma na mestu, glede na to, da je nožnica dolga med 7 in 10 cm, povprečen penis v erekciji pa meri okoli 13 cm. Kar pomeni, da je to teoretično možno.

A vendar je treba poudariti, da se nožnica med vzburjenjem lahko zelo razširi in po potrebi sprejme penis kakršne koli dolžine in obsega. Zato ti ni treba skrbeti, da bi penis tvojega dragega "zašel" predaleč.

Pravzaprav nekatere ženske doživljajo tako imenovane vaginalne orgazme ravno zaradi stimulacije materničnega vratu.

No, v kolikor je (globja) penetracija zate boleča, prosi partnerja, naj bo previden in bolj nežen. Izbereta lahko tudi položaj, v katerem penetracija ni tako globoka (na primer misionarski).

Moški, skrajni čas je, da nehate verjeti TEM 5 neresnicam o ŠČEGETAVČKU