"Moja ljubica nosi mojega otroka, a hoče ostati z možem" (izpoved moškega)

Ko mu je povedala, da pričakuje njegovega otroka, je bil presrečen. A vse se je spremenilo, ko se je naposled odločila ...

"Moja ljubica nosi mojega otroka, a hoče ostati z možem" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2022

Star sem 27. Spoznala sva se v nepremičninski agenciji, kjer oba delava, in že, ko sem jo prvič videl, se mi je zdela naravnost čudovita.

Videti je bila stara okoli 30, a v resnici jih ima 41, je poročena in ima dva otroka. Preteklo leto sva se skupaj udeležila večdnevnega službenega seminarja in čeprav se mi je zdelo, da med nama ne bi moglo biti nič, je bilo videti, da me osvaja. Ni me zapustila niti med odmori in ves čas me je spraševala o mojem zasebnem življenju.

Ko je zadnji večer vstopila v jedilnico, je bila naravnost fantastična. Oblečeno je imela dolgo, oprijeto črno obleko, čez hrbet so ji padali razpuščeni dolgi lasje.

Med večerjo smo spili kar nekaj vina in ko smo vstali, da bi se odpravili v sobe, je komaj stala na nogah. Držal sem jo za roko, medtem ko sva se vzpenjala po stopnicah.

Ustavila sva se pred njeno sobo, ko se je nagnila proti meni in me poljubila. Hitro je poiskala ključe in me povlekla noter. Seksala sva na njeni postelji. Naslednji dan mi je povedala, da sem ji bil všeč, odkar me je prvič videla.

Najina afera se je odvijala zelo gladko, dokler njen mož ni videl mojega sporočila in znorel. Zapustil je njo in otroke ter se preselil v drugo stanovanje.

Lanskega avgusta mi je povedala, da pričakuje mojega otroka in bil sem presrečen. Vprašala me je, če bi se preselil k njej in prepričan sem bil, da naju čaka eno samo veselje.

A vendar so se pretekli mesec stvari očitno spremenile.

Medtem ko sem za božič obiskal svojo družino, je njen bivši preživel praznike z njo in njunimi otroki. Zdaj mi pravi, da želita poskusiti še enkrat in da je med nama konec.

Celo ven iz stanovanja me je vrgla. Nočem, da on vzgaja mojega otroka in prepričan sem, da si tudi sam tega ne želi.

Izpoved je bila objavljena na tem spletnem portalu.

Kaj bi pa obupanemu moškemu svetovala ti?

Preberi še: "Noseča sem, vendar ne s svojim možem" (iskrena izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Iz nasilnega razmerja sem med pandemijo pobegnila s pismom, v katerem je pisalo ..." (resnična zgodba)