"Postala sem VIRALNA senzacija! Fant je na 'story' objavil VIDEO, kako mu ga fafam" (izpoved COSMO bralke)

Ups, od sedaj naprej bomo vedno preverili, kje imamo telefon med seksom!

"Postala sem VIRALNA senzacija! Fant je na 'story' objavil VIDEO, kako mu ga fafam" (izpoved COSMO bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2021

Da viralni seks posnetek ni nujno slaba stvar je dokazala že Kim Kardashian, a vseeno se lahko vsi strinjamo, da ima ponesrečeno deljenje privatnih trenutkov več slabih kot dobrih posledic. Tega se je naučila tudi naša bralka, za katero lahko rečemo le, da je bilo obiskovanje faksa nekaj časa PRECEJ nerodno.

»Rada imam seks. Začnimo s tem. Rada imam seks in to vedo vsi moji prijatelji, ki me pri tem podpirajo. Konec koncev sem mlada, samska in ne vidim nobenega problema v tem, da raziskujem svojo seksualnost, svoja poželenja, kaj mi je všeč in kaj ne.

K sreči imam že nekaj časa prijatelja, no, prijatelja za seks, ki deli mojo ljubezen do spolnosti in je vedno pripravljen preizkušati nove stvari, zato je bil takoj za, ko sem nekega večera predlagala, da bi se med seksom posnela. K moji ideji je vsekakor prispeval kozarec ali dva alkohola za sprostitev.

Ko sva začela s predigro, sem mu v roko potisnila moj telefon, jaz pa sem šla na kolena in mu začela odpirati zadrgo na hlačah.

Od tam so stvari postale vedno bolj vroče, jaz sem ga oralno zadovoljevala on pa me je pri tem snemal.

Nato je odvrgel telefon stran, mene pa porinil na posteljo, kjer sva rahlo pijana precej hitro zaključila s seksom in zaspala. Nič hudega sluteča.

Naslednje jutro sem se, tipično zame, zbudila precej pozno, zato sem se hitro oblekla in stekla proti faksu, po poti pa gledala na telefon, kjer je bilo občutno več sporočil kot po navadi.

»Pokliči me,« mi je napisala najboljša prijateljica in pustila 7 neodgovorjenih klicev.

»Ej, a si to res ti na posnetku?« mi je na Instagram napisal kolega od mojega seks prijatelja.

»WTFFFFFF,« se je glasilo sporočilo sošolke.

Pojma nisem imela, kaj se dogaja, a vedela sem, da se ne obeta nič dobrega. Hitro sem poklicala najboljšo prijateljico, ki mi je z grozo povedala, da je moj prijatelj za seks včeraj zvečer na Instagram story objavil videoposnetek mene, ko mu ga fafam!!!

Besna sem ga takoj poklicala in ugotovila, da je enako šokiran tudi on. Očitno je pri tem, ko je vrgel telefon stran, po nesreči kliknil in objavil najin zaseben video na svoj profil. Tega je seveda v trenutku zbrisal, a ga je v tem času videlo že okoli 30 ljudi. Lahko rečem le to, da sem se še nekaj tednov po tem na faks odpravljala z velikimi sončnimi očali in kapo.

Ampak hej, a si sploh bil mlad in neumen, če se ti ni zgodilo kaj podobno neumnega?«

Preberi še:  "Obrnil me je na trebuh in vzel svečo. Zaprla sem oči, vedela sem, kaj me čaka" (resnične vroče seks zgodbe)

Priporočamo tudi: Naša bralka pravi: Če želita posebno izkušnjo, SEKSAJTA na tem mestu (ker bosta navdušena)