"Moj prvi skupinski seks je bil ... FANTASTIČEN" (resnična zgodba novinarke)

"Če boš oziroma bosta sledila tem osnovnim napotkom, vama zagotavljam, da bosta imela odlično izkušnjo," pravi novinarka.

"Moj prvi skupinski seks je bil ... FANTASTIČEN" (resnična zgodba novinarke) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 7. 2021

Svoj prvi skupinski seks sem doživela pred petimi leti. S partnerjem Danijem* sva raziskovala načine, kako še bolj sprejeti svojo seksualnost, zato sva se odločila, da poskusiva hoditi z drugimi ljudmi ... skupaj ... z namenom, da bi sčasoma pristali v skupinskem seksu.

Dani je imel z njim izkušnje že od prej. Pravzaprav je na tak način tudi izgubil nedolžnost – z majhno skupino prijateljev, ki so skupaj eksperimentirali. Namesto, da bi se ga spominjal kot nekega norega dogodka, je to opisal kot bolj prijeten način za prvi seks.

Morda mu je skupinski seks z mano predstavljal celo način za podoživljanje nostalgične izkušnje.

Na spletni aplikaciji za zmenke sva si ustvarila profil in kmalu spoznala par, ki nama je bil všeč. Verjetno je to bila le 'začetniška sreča', saj sva kasneje spoznala, da se zmeraj ne izide tako lepo, da smo si vsi medsebojno všeč.

Davor* in Lina* sta bila prikupna in urejena. Pravzaprav sta dajala vtis, da sta skoraj 'preveč dobra', da bi bila pripravljena na nekaj tako porednega, kot je skupinski seks. Očitno sva bila tudi midva všeč njima, saj sta naju po našem tretjem zmenku povabila k sebi domov, da se malo pozabavamo.

Seks je bil fantastičen. Prvič, ko je Davor prodrl vame, sem se spraševala, če je morda hodil na kakšen tečaj ali pa vsaj prebral članek na temo "Kako jo zadovoljiti med rjuhami". Bilo je, če povem čisto enostavno, neverjetno.

Kako se je premikal v meni je bilo točno tisto, po čemer sem hrepenela. Seksal je počasi, a intenzivno in najini telesi sta se razumeli, kot bi se poznali že od prej – pa čeprav sva se poznala šele dva tedna.

Prišlo mi je brez težav, kar zame ni bilo vedno enostavno. Kmalu zatem je prišlo tudi njemu. Dani in Lina, ki sta seksala poleg naju, sta vrhunec dosegla skoraj istočasno.

Nikoli ne bom pozabila, kako smo zatem vsi še zmeraj goli in razmršenih las zadihani ležali na ogromni postelji, ko je Lina zavpila: "Daj petko!" in jo dala vsakemu izmed nas. Z Danijem se še danes vsake toliko spomniva na ta trenutek, ki nama izvabi nasmeh na ustnice.

Ja, Davor je bil odličen, in ja, imeli smo začetniško srečo, a vendar mi je moja prva orgija dala nekaj še bolj pomembnega.

Pred tem nisem imela nobenih pričakovanj in mnenj, kako naj bi skupinski seks izgledal. Ker sva bila z Danijem iskrena do najinih novih prijateljev in jima povedala, da je to za naju prvič, nisem čutila nobenega pritiska, da 'moram vedeti, kako se stvarem streže'.

Moje telo in moj um sta bila zato na široko odprta ter pripravljena na nove izkušnje in iskrivnost te nove seksualne izkušnje. A to še zmeraj ni celotna zgodba. S svojim partnerjem in novima prijateljema sem zgradila zaupanje.

Preden sva se spustila v to, sva imela z Danijem veliko pogovorov in se strinjala, da se bova ves čas podpirala. Če kateremu izmed naju ne bi bilo prijetno, bi drugi prenehal.

Davor in Lina nista bila začetnika, kot sva bila midva, in tam, kjer je nama primanjkovalo izkušenj, sta onadva zapolnila praznino. Ko sva prvič prišla k njima, smo se vsi štirje usedli v dnevno sobo s kozarcem gazirane vode v roki, Lina pa je načela pogovor o mejah.

Želim izpostaviti, da nismo pili alkohola. Glede na to, da mnogi v svetu svinganja pijejo, sem bila vesela, da smo ubrali drugačen pristop. Ta prva izkušnja mi je pokazala, da sem zmožna početi nekaj novega, na nek način strašljivega, brez opojnih substanc.

Izmenjali smo si mnenja, kaj želimo početi in česar ne – naša hrepenenja in meje. Sam pogovor je bil nekoliko neprijeten, saj še nikoli prej na glas nisem skupini ljudi povedala, kaj si želim pri seksu, hkrati pa ne ozavestila svojih meja.

Pogovor o vsem tem mi je dal neko pozitivno izkušnjo in odpravil moj strah tisto noč ter mi pomagal razviti samospoštovanje pri seksu v prihodnosti.

Še danes, pet let kasneje to prakticiram in prilagajam glede na spremembe v svojih potrebah in željah. Zaradi teh pogovorov se počutim veliko bolj samozavestna in varna, ko preizkušam nekaj novega.

Kakorkoli, občutki se pogosto spreminjajo skupaj s tem, kako se zadeve odvijajo, zato smo nadaljevali s komunikacijo tekom celotne izkušnje. Lina je predlagala, da začnemo s svojimi partnerji, zato sva se z Danijem začela poljubljati. Poglobila sva se v najino vez, ki je postajala čedalje bolj intenzivna, medtem ko sta se onadva poljubljana poleg naju.

Počasi so oblačila popadala po tleh in vse skupaj je postajalo vedno bolj vroče. A vendar sva se še zmeraj težko znebila te pregrade med nami.

Končno se je Lina obrnila stran od Davora in me vprašala: "Te lahko poljubim?" Mislim, da me tega še nihče v življenju ni vprašal in zdelo se mi je veliko bolj seksi, kot sem pričakovala.

Ko sva se z Davorjem prvič poljubila, nama ni bilo treba spregovoriti niti besedice, strinjala sva se že samo s pogledom. Najine oči so se ujele v trenutku, ko sta najina partnerja bila zaposlena s poljubljanjem najinih teles, nato pa sva se nagnila naprej in se poljubila.

Preden je prodrl vame, me je vprašal. Strinjala sem se, zato si je nataknil kondom. Moje telo mu je zaupalo, bilo je sproščeno, živčnost od prej pa se je spremenila v čisto vznemirjenje. Bila sem pripravljena na užitek.

Na nek zelo resničen način mi je ta skupinski seks dal popolno kombinacijo vznemirjenja ob nečem novem in varnost s strani mojega dolgoletnega razmerja, ki mi je nudilo podporo.

Moj nasvet za vsakogar, ki si želi prvič doživeti skupinski seks:

1. Bodi iskren(-a), če je to zate prvič. Biti začetnik ima svoje prednosti, zato se preprosto predaj občutkom, ko vstopaš v nov, nepoznan svet.

2. Sprejmi in izrazi svoje morebitne strahove. Čeprav se ti lahko kozarček ali dva pomagata sprostiti, te spodbujam, da sprejmeš celotno izkušnjo, vključno z živčnostjo.

3. Pogovori se o željah in mejah. Pomaga tudi, če se dogovorite, da v kolikor ti nekaj ni prijetno, lahko narediš premor ali preprosto odnehaš.

4. Vztrajaj s komunikacijo. Tudi takrat, ko oblačila padejo z vas, nadaljuj s preverjanjem svojih občutkov in počutja, kot tudi drugih.

Če boš oziroma bosta sledila tem osnovnim napotkom, vama zagotavljam, da bosta imela nepozabno izkušnjo.

Po predlogi Anne Shark 

Preberi še: Če bo med seksom upošteval TO, boš VEDNO doživela orgazem

Priporočamo tudi: "Najboljši seks v življenju sem doživela na NUDISTIČNI PLAŽI ... pred očmi golega kopalca" (resnična zgodba)