"Moj najboljši seks v življenju je bil s fantom, ki sem ga sovražila" (resnična zgodba)

28-letna Rebeka je prezirala vse v zvezi z njim. Razen njegovih spetnosti v postelji ...

"Moj najboljši seks v življenju je bil s fantom, ki sem ga sovražila" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2021

Jurija sem prvič spoznala, ko sme imela 16 let. Na zabavi je s penisom opletal okoli vrečke čipsa, ki jo je nekdo držal v rokah. Zagotovo ni bil tip moškega, ki bi si ga želela spet videti.

Na žalost je Jurij postal eden tistih, ki se jim ne moreš izogniti, tudi če to želiš. Ker imava skupne prijatelje, pogosto naletiva drug na drugega. Vsakič, ko se srečava, začne govoriti o neki grdi punci, ki ga ne pusti pri miru, pozneje pa izvem, da z njo spi. Ali pa se hvali z neumnimi stvarmi, ki jih je naredil, ko je bil pijan. Govorice o neštetih primerih njegovega varanja me vedno dosežejo. V glavnem, zares, zares mi ni všeč.

Obstaja pa ena težava. Že res, da je kreten, ampak je obenem tudi seksi. Ima karakter samovšečnega porednega fanta, ki je lahko pod določenimi pogoji zelo privlačen. Nekega večera po druženju z bivšimi sošolci v pivnici je ves vzvišen in ponosen začel flirtati z mano.

"K vragu, res ga sovražim, a morda bo vsaj seks dober," sem pomislila.

Kemija, ki se je spletla med nama, ko sva se prepirala, je eksplodirala. Predlagal je, da greva k meni domov. Pokimala sem mu in zapusila lokal, on pa mi je sledil.

Ko sva se v moji sobi ulegla na posteljo, je začel s prsti polzeti med mojimi lasmi. Imel je nežen in izzivalen dotik. Slekla sva drug drugega, on pa je začel neznosno počasi poljubljati vsak košček mojega telesa. Telo me je ščemelo, ko se je z jezikom dotikal mojih prsi in se nežno igral s ščegetavčkom. Z jezikom si je utrl pot navzdol po mojem trebuhu proti notranjosti mojih stegen. Vzel si je čas in me dražil s konico svojega jezika. Po dobrih 20 minutah komaj čutnega oralnega zadovoljevanja me je pripeljal do intenzivnega orgazma.

"Na še vedno ščemeči vagini sem čutila, kako mokra sem, on pa je vmes segel po kondom v svojo denarnico. Potila sem se."

Komaj sem čakala, da bo vstopil vame. Svoj nemajhen penis je zdrsil vame in začel vztrajno porivati. Moje noge je dvignil na svoja ramena, da je lahko dostopal še globlje. Vsa energija, ki jo je zadrževal v predigri, je bila sproščena, medtem ko sva izgubljena v trenutku iskala svoje boke.

Zaradi predigre sem bila tako občutljiva, da me je vsak sunek odpeljal med zvezde.

Oboževala sem zvok njegovega stokanja v moja ušesa. Užitek je bil skoraj prevelik, ko sem noge premaknila nižje in jih oklenila okoli njegove zadnjice, da bi ga potegnila globlje. Nato je upočasnil svoj ritem in ga tik zatem spet pospešil ter vso kontrolo vzel v svoje roke. Morda sem imela manj zadržkov ravno zato, ker ga nisem marala. Tudi svojih krikov nisem več zadrževala.

Ko si lahko predstavljate, je, ko sva končala, samo pobral svoje stvari in odšel. Nisem si želela nobenega neprijetnega pogovora, ki bi uničil fantazijo. Vem, da bom to noč ponovila, čeprav ga sovražim. Na srečo osebnost ni vse, kar je pomembno, v spalnici.

Prevedla: Anamarija Lukovac

Preberi še: VROČE: Inja Zalta posnela zelooo seksi fotografije: Jo prepoznaš?

Priporčamo tudi: Si samska? Tu je 7 namigov, da bo tvoja naslednja zveza trajala večno