"Moj mož piše seks zgodbe o ženskah ... ki jih poznava" (šokantna izpoved Slovenke)

"Tako slikovito opisuje ženska telesa do onemoglosti, predigra in seks sta tako detajlno opisana, da mi je postalo slabo."

"Moj mož piše seks zgodbe o ženskah ... ki jih poznava" (šokantna izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2021

"Z možem sva se spomladi odločila, da se bova preselila. Stara sva 35 let. Škatle in vso ostalo kramo sva uspešno preselila. Ko pa sem ostala sama, saj se je vrnil v staro stanovanje po ostale stvari, sem se odločila, da razpakiram, kar je uporabnega, papirje, reklame, zapiske, ki jih ne potrebujeva več, pa vržem v smeti.

Med praznjenjem škatel sem naletela na kupe erotičnih revij (za kar mi sploh ni mar, saj si tudi sama pogosto pogledam kakšen pornič), številne slike golih žensk in kupe popisanih listov.

Vsak list je bil naslovljen z dejanskim imenom ženske, v kotu pa sta pisala še ime in priimek. Že takoj sem ugotovila, o čem piše.

Tako slikovito opisuje ženska telesa do onemoglosti, predigra in seks sta tako detajlno opisana, da mi je postalo slabo. Vse te ženske so njegove sodelavke, prijateljice, resnične ženske, o katerih fantazira. Dogodki, ki sva se jih udeležila v preteklosti, so 'olepšani' s seksom z njimi.

Počutim se prevarano, čeprav me mogoče ni nikoli zares … Ampak boli, nenormalno boli," je na tem forumu zapisala uporabnica.

"Prazno gnezdo je prineslo na plan njegov FETIŠ" (izpoved Slovenke)

Čeprav je večina drugih uporabnikov zadevo obsojala, pa se je med njimi znašla tudi ženska, ki je odkrito povedala:

"Meni se zdi to celo malo seksi. Ima pač veliko domišljije in seksualne energije, ki jo povrhu še ne sprošča skozi gledanje hard porničev in drkanje kot večina današnjih moških, ampak je to sposoben narediti skozi pisanje. Kar kaže na precej močnega duha.

Ne verjamem, da lahko fantazije označiš za varanje. Fantazije in resnični svet nimajo dosti skupnega, tako kot sanje in resničnost. V fantazijah je dovoljeno vse in on se ne omejuje. Pač izraža svojo podzavest skozi pisanje. Zelo verjetno ga kaj takega ne bi niti mikalo narediti v resničnem življenju, kjer čustva tečejo drugače.

Problem je, če človek izgubi razum in začne zamenjevati svetova (alkohol, droge, shizofrenija, demenca, …). Takrat pa lahko to postane velik problem."

Kaj pa o tem misliš ti?

"Z možem bova posvojila dvojčka, družina biološke mame pa želi, da ..." (resnična zgodba)