"Moj moški ponori, ko vase zarinem prst in si ga potem ..." (najbolj vroči triki vseh časov)

Okej, tole je pa najbolj vroče od vročega. Prijateljice smo prosile, naj nam zaupajo svoje najbolj(še) seksi trike. In rezultat? 50 super porednih namigov ...

"Moj moški ponori, ko vase zarinem prst in si ga potem ..."  (najbolj vroči triki vseh časov) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2023

Te punce bodo prišle v nebesa, še prej pa vsepovsod. Tu je cela zbirka prijemov, ki bodo njegovo telo spravili v stanje visoke napetosti – vsekakor vredno posnemanja!

1.  Mrmranje usta na usta

"Ko se crkljata obrnjena drug proti drugemu, se zalepi na njegove ustnice in začni vzdihovati. Če si se spraševala, kaj je najboljši balzam za njegov ego ..." – Sandra B.

2. Sedeča bikica

"To je plemenska praksa Indijancev ... Šala. Kakorkoli, posadi ga v fotelj in se mu usedi v naročje tako, da mu boš kazala hrbet. Ulezi se nanj in mu reci, naj ti poljublja vrat, njegove roke pa vodi do svojih prsih. Pomembno: na sebi imaš krilce, spodaj pa nič! Ko bo trenutek pravi, se nenadoma obrni in počasi usedi nanj."  – Barbara S.

3. Seksi abeceda

"Moj mož obožuje, če mu ližem bradavičke. Med 'delom' si krajšam čas ta­­ko, da po njem z jezikom rišem abe­cedo. Najbolj stoka ob črki G." – Pika N.

4. Tesen oprijem

"Najprej se potrudim, da ne ostanem brez predigre, a da se tudi pravočasno ustavim. Ko je v meni, ga z rokami zagrabim za zadnjico in usločim medenico. Najbolj uživam, ko je globoko v meni. Nato napnem vaginalne mišice in ga prosim, naj prestavi v višjo predstavo." – Sanja Č.

5. Žametni jeziček

"Jezik dobro pomoči v med, nato pa popij požirek vročega čaja. Med se bo stopil, na jeziku pa bo ostala topla žametna plast, ki bo vajin oralni seks spremenila v oralno senzacijo. Mogoče bo nekoč pozabil, kdaj imaš rojstni dan, tega občutka pa nikoli." – Nadja Z.

6. Pretegujoča se mačka

"Osnovni položaj: on leži na hrbtu in ti ga zajahaš. Zdaj pa se ulezi nanj, tako da se dotikata s prsmi. Usloči hrbtenico in premikaj samo boke. To je kot obrnjen misijonarski položaj, le da on v njem še bolj uživa (počiva), ti pa tudi lažje doživiš orgazem, ker ščegetavček drgneš ob njegov trebuh in ker vodiš igro." – Diana G.

7. XXX-aerobika

"Ko sem na njem, se nagnem vznak, dlani položim vzporedno z njegovimi boki, stopala položim na njegova ramena in ... akcija! In adijo, zastavice, to je odlična vaja za tricepse, podobna tistim, ki jih delam v fitnesu." – Jerneja A.

8. Čudoviti O

"Obliznem si ustnice in z njimi oblikujem ozki o. Nato ga vzamem v usta, a se z ustnicami posvetim samo glavici. Na dolžini penisa uporabim obe roki, tako da ne izpustim niti koščka najbolj čudovitega dela njegovega telesa." – Saša M.

9. Provokatorka

"Fantu  zapovem, da se me ne sme dotakniti, dokler mu tega ne bom dovolila, nato pa se božam pred njim. Ko mu stopi, se ga lotim z eno roko, a ne neham crkljati same sebe. Šele ko je čisto na koncu, mu rečem: "Zakaj ga pa ne zarineš vame?" Všeč mu je, da grdo govorim." – Lea R.

10. Kiparka

"Dlani si premažem z lubrikantom, nato pa izmenično z rokama s trdnim prijemom drsim navzdol po njegovem penisu. Stvar se razlikuje od običajnih ročnih del, ker se vse dogaja samo v smer navzdol. Kot bi delala vazo iz gline in moj fant ima tako rad umetnost ..." – Ana B.

11. Sladka točka

"Ko sem pri oralnih pustolovščinah, se osredotočim na frenulum, to je občutljiv košček kože tik pod njegovo glavico, natančneje na notranji strani penisa. Z dolgimi potegi jezika začnem pri korenu, nato pa se ustavim na točki F, ki jo obdelam s hitrim, nežnim jezičkanjem." – Nina N.

12. Packa v hlačkah

"Med seksom si ne slečem hlačk, ampak jih samo umaknem na stran. To je isto, kot da bi mu rekla, da ne morem počakati niti sekunde več. Kadar sem tako lačna in neučakana, me takoj 'postreže'." – Jasna P.

13. Če potrebuje pospešek

"Svoje krožne mišice, ki jih seveda pridno krepiš s Keglovimi vajami, močno stisni, ko začutiš, da je tvoj moški tik pred orgazmom. To je kot pika na i, ki ga bo v trenutku pognala čez rob." – Karin V.

14. Zveži me

"Zmeša se mi, če me zveže, a če bi ga za to prosila, bi takoj uničila magijo – to, da se počutim nemočno, se izključuje z ukazovanjem. Prav zato pa imava z dragim za to poseben znak: če se zvečer iz kopalnice prikažem oblečena v svoje najbolj seksi perilo, ve, da mora iz hlač potegniti pas." – Manja Z.

15. Blazina: navodila za uporabo

"Obožujem položaj 69, ko ležim na hrbtu in imam zadnjico podloženo z dvema blazinama. Moji dvignjeni boki fantu zagotavljajo boljši dostop do mojih skritih mest, meni pa ni treba dvigovati glave, da bi dosegla njegovo ... najlepše, največje in najtrše premoženje na svetu! " – Anja C.

16. Narobe kavbojka

"Na njem sem in mu kažem hrbet. Nagnem se naprej, ga primem za gležnje in – v galop. Ko se takole v resnici postaviš na konju, postane vse skupaj divje hitro. Nato pa mu, ker sem pridna in dobra, pustim, da s svojim prstom dela, kar mu je ljubo – na voljo ima dve luknjici in obe sta ga enako veseli." – Lina J.

17. Seksi skrivalnice

"Fantu naroči, naj zapre oči in šteje do 60. Ko bo ponovno odprl oči, bo do spalnice že pisana pot iz tvojih cunjic, ti pa ga boš v postelji čakala v seksi brazilkah. Za simpatičen detajl bo poskrbel modrček na kljuki. Stvar je še toliko boljša, če jo izvedeš brez najave, da ga po štetju čaka seks." – Kristina S.

18. Jezični trik

"Ko se poljubljava, nežno zagrabim njegov jezik in se pretvarjam, da se ukvarjam z njegovim lepotcem. To 'metaforo' takoj razumeta obe njegovi glavi in že smo v devetih nebesih." – Katja R.

19. Seks z razgledom

"Odgrni zavese v oblačnem, sivem dnevu, ko je jasno, da vaju bi lahko videla samo muha na oknu, a vseeno: za občutek, da seksata v javnosti in ne tvegata kazni, je to dovolj. Začni striptiz pred okensko polico, nato pa se je oprimi in mu daj zeleno luč." – Živa T.

20. Skoraj kot v troje

"Moj recept za instantni orgazem: uležem se na trebuh, on vame vstopi od zadaj, nato pa me nežno potegne za lase, da z roko doseže moja usta in mi vanjo zatlači dva, tri prste. Kot seks v troje, le da temu ne sledi zakonski prepir." – Liza M.

21. Tigrica

"Ko je tik pred orgazmom, z nohti podrsaj po njegovem hrbtu. Bliže ko je vrhuncu, več bolečine bo prenesel. A v tistem trenutku to sploh ni bolečina, ampak užitek, in moj fant vedno prosi za še." – Maša P.

22. Masaža 's srečnim koncem'

"Igraj se nagajivo maserko. Polezi ga na hrbet in z mini brisačko kot prava profesionalka pokrij njegove intimne dele. Namaži ga z oljem in začni daleč od brisačke, a se z vsakim potegom rok bolj približaj 'prepovedanemu ozemlju'. Po vsej verjetnosti in matematičnih izračunih bo iz brisačke hitro nastala zastavica, on pa te bo prosil, da ga odrešiš muk."  – Alja D.

23. Tako zelo ozko

"To je moja verzija izboljšanega misijonarca: medenico močno potisnem navzdol bo podlago, zaradi česar se vaginalne mišice močno skrčijo. Tako vsak njegov gib čutim močneje, in da ne govorim o orgazmu: z eno besedo rušilen." – Nataša R.

24. Usmili se me

"Moški obožujejo, če jih prosiš na kolenih, naj čim prej končajo. In še bolj obožujejo, če jim poveš, kje: mojemu je všeč moj hrbet, tvojemu pa ... boš ugotovila sama."  – Petra M.

25. Punca na misiji

"Če hočeš od misijonarskega položaja iztisniti kar največ, močno razširi noge in stisni vaginalne mišice. In če ne deluje, poskusi z narobe misijonarcem: ulezi se na hrbet z nogami skupaj." – Meri V.

26. Prepusti meni

"Ko je moj fant na vrhu, ga prosim, naj bo pri miru, nato pa sama opravim vse delo. Krožim z boki toliko časa, da se nama obema zvrti od užitka. Je pa to tudi tehnika, ki mojo ritko ohranja super fit."  – Jana J.

27. Divja ježa

"Takole gre: najprej ga zvežem, nato pa ga prekrijem s poljubi, ugrizi in dotiki. Ko me prosi za več, se ga usmilim in se usedem nanj, a samo na glavico. In ko končno tudi jaz ne zdržim več, se začne divja ježa." – Darja I.

28. Sladke sanje

"Lotim se ga med spanjem. Ko se napol prebudi, je bolj trd kot v popolnoma budnem stanju. Ne govoriva, sva preveč zaspana, je pa tako intimno, da se zjutraj zbudiva popolnoma zaljubljena." – Kaja C.

29.  Pokliči me po imenu

"Vzburja me, če moj dragi med seksom izgovarja moje ime. A običajno potrebuje nekaj spodbude: na uho mu zašepetam, da bi rada slišala svoje ime. In ker je radodarne vrste, ga potem nenehno ponavlja, in to zelo naglas. Tako zelo seksi!" – Carla B.

30. Nova cimra

"Z možem se rada igrava igrico, v kateri jaz nastopam kot njegova potencialna nova cimra. Pove mi, da lahko del najemnine odslužim tudi drugače. Ker sem bolj na kratkem z denarjem, pristanem, in on mi pokaže enkrat spalnico, drugič kopalnico ..." – Sanja P.

31. 'Švicmajčka'

"Doma ima telovadnico in jaz se mu težko uprem prepotenemu in v telovadni opremi. Položim ga na posteljo in mu čez glavo potegnem majčko ... do oči. Usta in nos sta zunaj, vidi pa nič. In potem se slečem in s prsim podrgnem ob njegova usta, prsi, trebuh ... Ponori od užitka, zadnje čase pa opažam, da več telovadi – najbrž zaradi nagrade, ki ga čaka na koncu." – Jelena L.

32. Za njegove bicepse

"Prosim ga, naj se usede na tla tako, da se bo naslanjal na posteljo. Nato se mu usedem v naročje, nagnem nazaj, noge pa položim na posteljo. Prime me za boke in me dviguje, medtem ko ima najčudovitejši razgled na vsem svetu." – Helena F.

33. Temna skrivnost

"Moški sanjajo o nečem, kar se imenuje 'globoko grlo'. Ni težko, je pa pomembno, kako to počneš. Najlažje je, če si ti na hrbtu z glavo rahlo nagnjeno vznak." – Teja O.

34. Prava zima

"V ustih raztopim nekaj ledu, potem pa – presenečenje! Običajno se moškim v mrzli vodi zgodi katastrofa, tukaj pa ... spet presenečenje: ravno obratno." – Ana R.

35. Seksi spin

"Predstavljaš si, da je njegov drog pravzaprav plesni drog, na katerem se boš zavrtela – no ja, tvoje roke. Namaži si jih z lubrikantom, nato pa vrti, vrti, vrti ... dokler se mu ne zvrti." – Vesna Ž.

36. Oda orodju

"Med se­k­som mu povem vse, kar si mi­­slim o njem ... mis­lim, o njegovem ..." – Tina S.

37. Dvojna igr a

"Fantu sesam jezik, z drugo roko pa ga dražim čez boksarice. Moram res razlagati, kaj se zgodi potem?" – Meta B.

38. Prva pomoč

"Ko me moj fant z jezikom draži tam spodaj, polo­žim roke na spodnji del trebuha in kožo potegnem proti sebi: tako razkrijem svoje bogastvo, ščegetavček se izboči in oba še bolj uživava." – Manca D.

39. Nisem bila pridna

"Ko s fantom seksava po pasje, mu nenadoma rečem, da nisem bila pridna in da si zaslužim šeškanje. Paše ..." – Sergeja H.

40. Nepričakovano poživilo

"Če konča prej kot ti, izpod blazine privleci svoj najljubši vibrator in naj ti z njim pomaga do konca." – Maja C.

41. Kosilo s pikantno sladico

"Včasih se, ko ga povabim na kosilo, oblečem v služkinjo in mu strežem. Na vsako njegovo vprašanje odgovorim: 'Ja, gospod' in on takoj razume namig. Seks po tem je super strasten." – Vanja E.

42.  Izza ovinka

"Po navadi zaspiva 'na žlico', in ob večerih, ko ni nobeden od naju preveč zaspan, se vanj podrgnem z ritko. Takoj razume, da ga hočem v sebi, in seksava tako, kot spiva." – Erika Z.

43. Seksi zajtrk

"Moj fant je nor na dve stvari: name in na nutelo. Tako mu včasih v posteljo prinesem belo kavo, nutelo pa mu postrežem kar na svojih bradavičkah." – Julija V.

44. Domači frizerski salon

"Najprej ga prosim, naj mi umije lase. Nato si jih pred njim sušim, in ko so vsi naelektreni, ga z njimi božam po njegovem golem telesu. Ko sem omenila, da bi se postrigla, je znorel." – Bojana S.

45. Dekle na poziv

"Moj dragi ima prav posebno fantazijo: sanja, da ga na domu obišče dekle na poziv. Pa se oblečem vanjo in čakam, da me pokliče. Vedno mi plača in ta denar hraniva za počitnice." – Damjana J.

Ti triki so pa tako drzni in spolzki, da smo jih poimenovali kar po njihovih avtoricah (in izvajalkah).

46. Žana

"To se najbrž sliši precej čudno, a moški ponorijo, ko vase zarinem prst in si ga potem poslinim. Velja za obe luknjici." – Žana N.

47. Sonja

"Zadrgo mu odpnem z zobmi, nato pa obliznem glavico, ki po treh sekundah postane čisto trda, grizem ga skozi spodnjice in vanj diham ... dokler njemu ne zmanjka sape." – Sonja U.

48. Tanja

"Imam lepe prsi in to s pridom izkoriščam. Doma imam veliko šmink, a jih ne porabim za ustnice, ampak za bradavičke. Vsakič druga barva, vsakič enak učinek: totalno navdušenje." – Tanja K.

49. Ela

"Celega ga vzemi v usta, nato pa nekajkrat pogoltni slino. Mislil bo, da ga hočeš pogoltniti, ker je tako neverjetno dober." – Ela Š.

50. Monika

"Moja zmagovita strategija je seks na javnem mestu. Ko sva v restavraciji, trgovini ali na bazenu, ga zvlečem v garderobo ali na toaleto in od njega zahtevam, naj me liže, dokler mi ne bo prišlo." – Monika A.

Preberi še: Prijemi, s katerimi ženska vsakič doživi orgazem, (tudi) ko je z moškim