'Moj fant pravi, da PREVEČ seksava! Je z menoj kaj narobe?'

Ko ga vprašam, če bi seksala, mi odvrne: "Morda malo kasneje."

'Moj fant pravi, da PREVEČ seksava! Je z menoj kaj narobe?' (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2021

Skupaj sva že dve leti in preden sva začela hoditi, sem bila devica. Na teden seksava nekje od 5 do 6 krat. Pred kratkim pa je on dobil novo službo ...

Zdi se mi, da me to [da ne seksava več veliko, op. a.] tako boli le zato, ker sem preprosto bila prepričana, da so to sanje vsakega moškega, in zaradi tega, ker si tega želim bolj kot on, se počutim čudno

On pravi, da bi si lahko brez problema vzel en teden pavze in celo ne bi rabil masturbirati, saj ima tako visoko toleranco. Nihče izmed naju ne masturbira.

Pravi, da jaz nič ne počnem narobe, a da večina parov, ki je skupaj tako dolgo kot midva, ne seksa več tako pogosto.

Zaradi tega sem razburjena. Namreč, razlog, zakaj toliko pozornosti posvečam seksu, izhaja iz preteklosti.

Ko sva bila še na začetku zveze, je gledal porniče, zaradi česar sem imela občutek, da nisem dovolj dobra in da le s pomočjo njih lahko zadovolji svoje potrebe.

Že tekom cele zveze imava nekakšne težave, povezane s seksom [kot so na primer zgoraj opisani porniči, op. a.], ampak prepričana sem, da je držal obljubo [da jih ne bo več gledal, op. a.]. Prav tako nima časa za afero in vem, da tega niti ne bi storil, saj me ima rad. Ne jemlje nobenih zdravil, vendar pa ima od nekdaj prekomerno telesno težo, prav tako že nekaj mesecev ni telovadil.

Strah me je, saj sva stara 22 let in on pravi, da ko bova imela otroke, bova morda seksala le še 1–2 krat tedensko, če sploh, in da je to njemu v redu.

Med seksom vedno uživa in pogosto preizkušava različne stvari. Ne gre torej, da ne bi užival v tem, ampak pravi le, da je njegova toleranca tako visoka, da včasih traja predolgo. Počutim se slabo, saj on opazi, da sem razočarana.

Včasih ga vprašam, če bova tisti dan seksala, in on navadno reče: "Morda malo kasneje" ali kaj podobnega. Ko ga zapeljem, pa se na koncu prav nič ne pritožuje.

Preprosto sem zmedena, saj se mi najprej zdi, da je vse v redu, potem pa mi reče, da preveč seksava.

Je z menoj kaj narobe?

Prevod in priredba po Sarah King

Preberi še: 6 očitnih znakov, po katerih lahko hitro prepoznaš čustvenega manipulatorja ali pa TAKO mu boš v hipu dala vedeti, da ga ceniš in potrebuješ (moški hrepenijo po tem!)

Priporočamo tudi: 'Končala sva zvezo in se dogovorila, da se vidiva čez 5 let' (o paru, ki se je želel prepričati, ali si je zares usojen)