"Moj fant med oralcem nikoli NE doživi orgazma – ali kaj delam narobe?" (+ ODGOVOR strokovnjakinje)

19. 3. 2022
"Moj fant med oralcem nikoli NE doživi orgazma – ali kaj delam narobe?" (+ ODGOVOR strokovnjakinje) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Trdi mi, da to počnem odlično, in zdaj to nezmožnost doseganja orgazma med oralnim zadovoljevanjem pripisuje ..."

Ko sem prvič oralno zadovoljevala svojega fanta, mi je rekel, da je bilo neverjetno, ni mi ga pa uspelo spraviti do orgazma. In to se zgodi čisto vsakič.

Trdi mi, da to počnem odlično, in zdaj to nezmožnost doseganja orgazma med oralnim zadovoljevanjem pripisuje zapozneli ejakulaciji.

Rada bi verjela, da je to res, ampak istočasno pa me skrbi, da nekaj ne počnem prav. Imava zvezo na daljavo, zato vsakič, ko 'seksava' preko telefona in on masturbira, precej hitro konča. Enkrat, ko sva bila na vlaku in sva se malo dotikala, je rekel, da mu je prišlo, še preden sem se dotaknila njegovega penisa.

Poskusila sva že skoraj vse in nič ne deluje. Ali lahko res gre za zapoznelo ejakulacijo ali pa me le moj ekstremno prijazen fant ne želi prizadeti in mi dati vedeti, da preprosto ne znam fafati?

Cosmo strokovnjakinja odgovarja:

Ne skrbi. Mnogo žensk je prepričanih, da lahko moški hitro doživijo orgazem, in to na kakršenkoli način. Ampak to ni res. Morda se zdi penis kot gumb za vklop in izklop, ampak zadeva je veliko bolj zapletena. Vsak moški doživlja orgazem drugače.

"Bojim se, da nisem dober v postelji" (+ 7 stvari, ki ga skrbijo, pa ti tega NIKOLI ne bo priznal)

Pri seksu ne gre zgolj za vrhunec – to velja tako za ženske kot moške. Obstaja veliko stvari, v katerih moški uživajo, pa jih ne privedejo do orgazma, vse je odvisno od posameznika do posameznika. Iskreno dvomim, da ti tvoj fant laže, ko ti reče, da to opravljaš fantastično. In 'zapoznela ejakulacija' je verjetno zgolj njegov neroden način, s katerim se želi opravičiti in ti sporočiti: "Občutek je neverjeten, ampak ne razumem, zakaj mi je pride."

Iskreno nič ne pomeni, če mu v njegovih lastnih rokah hitro pride, medtem ko si izmenjujeta opolzke besede preko kamere. Sliši se vroče. In ali sploh veš, koliko vaje ima tip s svojimi rokami? Okej, pozabi – verjetno niti ne želiš vedeti ...

Preberi še: "Kako naj mu povem, kaj naj mi počne, da mi bo prišlo?" (klic na pomoč naše bralke)

Priporočamo tudi: "Z možem sva našla seksi fotke najine 14-letnice – a na to sva zelooo različno reagirala" (resnična zgodba)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem