Misliš, da se tvoj moški ne samozadovoljuje? Presenečena boš, kolikokrat na dan to delajo ...

Moški so povedali ... In me smo, priznamo, presenečene! 😅

Misliš, da se tvoj moški ne samozadovoljuje? Presenečena boš, kolikokrat na dan to delajo ... (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2022

Kako pogosto moški masturbirajo, ko so v razmerju, in ali kdaj izberejo to metodo zadovoljevanja namesto seksa? Pobrskali smo po spletnem portalu Reddit in našli kar nekaj zanimivih komentarjev.

1. (Vsaj) dvakrat dnevno

"To je resnično odvisno od vsakega posameznika. Sem moški in masturbiram vsaj dvakrat dnevno. Navadno, ko se zbudim, in nato ponovno, preden grem spat. Vsake toliko celo vmes. Ampak tega ne počnem namesto seksa. Tiste dneve, ko punca prespi pri meni, navadno sploh ne masturbiram."

2. Vsak dan

"Tukaj poročen moški (22 let). Seksava skoraj vsak dan. Masturbiram skoraj vsak dan. Nikoli ne izberem masturbacije namesto seksa, imam pa zelo visok libido, zato si privoščim dodatno sprostitev."

3. Enkrat na dva tedna

"Vse skupaj je pravzaprav odvisno od človeka, starosti, libida in situacije. Imam 51 let, moja partnerka je pripravljena na seks v bistvu kadarkoli, masturbiram pa enkrat na dva tedna oziroma takrat, ko je ni doma in imam čas zase. Včasih zadovoljujeva drug drugega. Masturbacije nisem nikoli izbral namesto seksa in ga nikoli ne zavrnem zavoljo le-te."

4. Redno

"S punco še vedno oba masturbirava. Prav tako sva noro zaljubljena. Menim, da je tukaj treba izpostaviti nekaj zelo pomembnega: ne počni tega tako pogosto, da potem ne boš imel volje ali potrebe zadovoljiti partnerja. Če sem iskren, se vedno samozadovoljujem z mislijo na svojo partnerko in tudi ona mi je povedala, da misli name. Tudi takrat, ko gledam porniče, so moje zadnje misli, preden mi pride, povezano z mojo punco."

5. Odvisno od razmerja

"Odvisno od razmerja. V nekaterih sem še naprej masturbiral skoraj vsak dan, v drugih skoraj nikoli. Pravzaprav gre za to, ali imaš možnosti seksati in kako zadovoljiv je seks."

6. Na dneve, ko ne seksam

"Ko sva skupaj, skušava seksati vsak dan; navadno masturbiram vmes, ko kateri dan ne seksava ali pa če se zbudim še posebej potreben in vem, da ne bom mogel seksati do večera."

7. Vsaj enkrat dnevno

"To je odvisno od moškega. Sam osebno imam rad, da doživim orgazem vsaj enkrat dnevno. Če pa imam 'na voljo' seks, pa seveda imam raje to. V bistvu masturbiram tiste dneve, ko ne seksam."

Hm, precej zanimivo. 😃 Si upaš vprašati svojega dragega? 🤪

Preberi še: 6 zgodnjih znakov, ki kažejo, da bo vajin zakon VEČEN

Priporočamo tudi: OMG! Nikoli ne uganeš, kako bomo kontracepcijo uporabljali v prihodnosti