"Mislila sem, da je že 7 let mrtev, nato pa sem našla TO fotko" (šokanten zapis dekleta)

OMG, tole te bo pustilo odprtih ust! 🤯

"Mislila sem, da je že 7 let mrtev, nato pa sem našla TO fotko" (šokanten zapis dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2022

"Ko sem bila stara 14 let, sem spoznala nekega tipa. Nekaj časa sva bila v zvezi, a vendar je on živel v New Yorku. Klub temu sva se odločila, da nama bo uspelo. Če prevrtim čas naprej, 6 mesecev kasneje sva se močno skregala, nakar se nisva slišala 3 dni.

Izvedela sem, da je pristal v bolnišnici, saj ga je nekdo napadel in zabodel. Padel je v komo, nato pa sem nekega dne dobila klic, da je umrl.

To je bilo nekje 6/ 7 let nazaj. Pred dvema dnevoma je objavil fotografijo, na kateri je s svojim fantom

@k.jewel5

I wish I was lying.. ##onlyme ##fyp ##mylife ##idkanymore ##men ##truestory ##2021 ##why

♬ my audio yellow - 𝒷♡

Tisto noč, ko sva se skregala, sem ga ujela pri varanju. Rekla sem mu, da ga sovražim in da me ima za norca. Odgovoril mi je, da gre na sprehod, da si zbistri misli, takrat pa so ga napadli in zabodli. V bolnišnici je bil 3 dni, tja pa se je že kmalu vrnil, saj se ni dobro počutil. Takrat so 'odkrili' notranje krvavitve. Rekel mi je, da potrebuje operacijo, ampak je šlo nekaj narobe in so ga dali v komo. V komi je bil 3 tedne, nato pa je umrl. 6/7 let nazaj.

"Sumim, da je moj fant GEJ, saj želi, da med seksom počnem TO" (zgodba Slovenke)

Njegov brat me je klical in mi sproti poročal o 'vsem'. Spoznala sva se preko aplikacije Vine, oba sva bila ustvarjalca vsebin. To je vplivalo na vsa moja nadaljnja razmerja ..." je na TikToku svojo resnično bizarno zgodbo delila uporabnica @k.jewel5.

@k.jewel5

how he responded... ##storytime ##lies ##heartbroken ##viral ##TikTokGGT ##originalsound ##idkanymore ##fypsounds ##fypシ ##mylife ##truestory ##why

♬ original sound - creepy slowed audios

Vsa ta leta je bila prepričana, da je mrtev, dokler ni pred dnevi naletela na njegovo fotografijo, na kateri je bil s svojim fantom.

Priznala je, da sta videti resnično srečna, a vendar se je odločila, da mu napiše sporočilo: "Videla sem tvoj story. Prosim odgovori. Ljubila sem te 7 let. Dave, prosim, odgovori mi."

Na žalost odgovora od bivšega fanta zaenkrat še ni dobila, mi pa vsekakor upamo, da punca kmalu dobi svoj zaključek.

Uporabnice TikToka delijo najbolj NORE stvari, ki so jih naredile zaradi moških (umiramo od smeha! 😂)

Fotografija: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet