"Med zabavo pri prijateljici me je oralno zadovoljil neznanec" (vroča izpoved dekleta)

"Naenkrat se je iz kuhinje zaslišal glasen smeh in ..."

"Med zabavo pri prijateljici me je oralno zadovoljil neznanec" (vroča izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2021

Hrbet sem usločila in se počasi začela naslonjati nazaj na s preprogo obloženo stopnišče. Trd rob se je zaril v mojo hrbtenico, a vendar bolečine skoraj nisem čutila, saj je moje telo preplavil užitek.

Nohte sem si zarila v dlani, glavo vrgla nazaj in zaprla oči. Z obleko, dvignjeno nad boke, in črnimi čipkastimi tangicami, pomanknjenimi na stran, sem se komaj zadrževala, da mi ne bi ušel glasen krik.

Eno roko sem si položila na usta, drugo na njegovo glavo, ki je cmokala med mojimi nogami. Klečal je le nekaj stopnic nižje in moja kolena držal široko razpeta, medtem ko se je z usti potapljal v notranjost.

Od kroženja, grizljanja in lizanja sem bila noro mokra, prepričana, da bom podivjala. Zdaj se več nisem mogla zadrževati, zato sem ga močno zgrabila za temne lase ter njegov obraz zarila vase.

Naenkrat se je iz kuhinje zaslišal glasen smeh in me opomnil, kako blizu sva v resnici temu, da naju kdo zasači.

Pokukala sem izpod trepalnic, se ozrla na desno, kjer so na koncu hodnika bila vrata od dnevne sobe široko odprta. Sredi hiše sva bila obkrožena s sobami, polnimi ljudmi.

Postala sem rahlo živčna, ker sem bila tako izpostavljena, ampak naval adrenalina ob misli, da bi me nekdo zalotil z neznancem med nogami, je bil močnejši.

Z Alexom sva se poznala šele nekaj ur.

Ko se je obratovalni čas bara, v katerem smo bili, iztekel, smo se odločili nadaljevati zabavo pri prijateljici, ki ga je pred odhodom opazila na cesti in ga povabila zraven.

Že naslednji trenutek sem skupaj z njim plezala v taksi. "Hej," se mi je nasmehnil. In kar naenkrat je noč postala veliko bolj zanimiva. Imel je prikupen nasmešek in oči, ki so me popolnoma prevzele. Bil je resnično lušten in zelo moj tip.

Do takrat, ko smo prišli k prijateljici domov, je med nama že vladala konkretna seksualna napetost, in že kmalu zatem me je pritisnil ob kuhinjsko omarico. Ko so se najine ustnice prvič srečale, se več nisva mogla zadrževati. S poželenjem v očeh se je odmaknil nazaj, da bi si me v celoti ogledal.

"Želim si te zdaj takoj," mi je zašepetal, nato pa me prijel za roko.

Ker so bile vse sobe polne, sva se usedla na stopnišče in nadaljevala z akcijo.

V trenutku sem vedela, da hočem več. Splezala sva do zgornjega nadstropja in hitro našla kopalnico. Ne da bi prižgala luč, je Alex za nama tiho zaprl vrata, preden me je potisnil ob ploščice in me začel poljubljati po vratu navzdol, dokler ni dosegel roba moje obleke.

Na kratko se je ustavil, da bi mi jo povlekel čez glavo in pustil, da je padla na tla. Na meni je ostalo le črno spodnje perilo. In visoki oprijeti črni škornji.

Še nikoli v življenju se nisem počutila tako seksi in zaželeno. Padla sem na kolena, mu odpela pas in skočil je ven, tik pred moj obraz – dolg in trd. Želela sem si ga tako močno, da me je bolelo.

Najprej sem ga vzela v roke, nato v usta in ga konkretno povlekla. Dlani je položil na mojo glavo in se začel pomikati naprej in nazaj, vedno globje, dokler ga nisem začutila na koncu grla.

Glasno je stokal in me spodbujal k nadaljevanju.

Začela sem fafati vedno hitreje in hitreje, njegovi prsti pa so našli pot v moj modrček in začeli stiskati moje bradavičke. Čutila sem, da mu prihaja. Manjkala je le sekundica, pa bi končal.

A naenkrat so vrata na moji levi zaropotala. "Pohitita tam notri," je v tišino zarezal glasen glas.

V šoku sem se odmaknila, pograbila svojo obleko in pogledala navzgor proti Alexu, ki se kar ni mogel nehati smejati. Pomagal se mi je pobrati, me privil tesno k sebi in zašepetal v uho: "No, pa nadaljujeva kasneje ..."

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: "Kako dolgo ga ena viagra drži pokonci??" (vprašanje Slovenca)

Priporočamo tudi: "Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti" (klic na pomoč Slovenca)