"Med vročo akcijo je želel, da mu 'fockam' testise" (in drugih 5 izjemno čudaških seksualnih izpovedi)

Ali dobi dvojna penetracija nov pomen, če hkrati seksaš v resničnem življenju in preko telefona? 😋

"Med vročo akcijo je želel, da mu 'fockam' testise" (in drugih 5 izjemno čudaških seksualnih izpovedi) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 12. 2022

Tako kot sicer v življenju, tudi pri seksu ne gre vedno vse po načrtih. Tukaj je 6 seksualnih izpovedi, ki te bodo nasmejale do solz! 😂

1. "Dvojna penetracija"

"Bila sem na tridnevnem glasbenem festivalu, kjer sem spoznala hudega tipa. Ko sva začela seksati, me je poklical prijatelj, s katerim občasno seksava, in nekako sem v nekem trenutku 'seksala' z njim preko telefona in hkrati s tem drugim tipom v resnici. Sliši se bolje, kot je bilo."

2. Rjoveč lev

"Neko kratko obdobje (in kmalu bo znano, zakaj je bilo tako kratko) sem se dobivala z enim tipom. Ko sva prvič seksala, je, medtem ko mu je prihajalo, začel rjoveti – ampak dobesedno rjoveti, in to resnično glasno – kot lev. In poleg tega je že na začetku v najino sobo vstopil njegov cimer. Počutila sem se, kot da sem sredi neke humoristične nanizanke."

3. "Ponesrečen" BDSM seks

"Z enim moškim, ki je pred nekaj meseci prestal operacijo možganov, sva bila v BDSM zvezi. Medtem ko sem imela roke vklenjene v lisice, noge zvezane in prevezo na očeh, je doživel napad. Na srečo sem imela roke zvezane spredaj, zato sem si prevezo uspela odstraniti in mu pomagati. Ko je začel prihajati k zavesti, me je ves zgrožen vprašal, kdo me je vklenil."

4. Fockanje ...

"Hotel je, da mu fockam testise. Pravzaprav mi to ni bil problem narediti, kolikor je bilo v nasprotju s tistim, kar sem takrat – no, tako sem vsaj mislila – vedela o seksu."

5. Drgnjenje v spremstvu posebnega občinstva

"Ok, v resnici nisva seksala, bolj je šlo za drgnjenje preko spodnjega perila. Sva se pa slekla do perila! Stara sem bila 16 let in ravno sem bila pri babici na počitnicah, on pa je bil iz tega mesta. Cela čreda ovac naju je gledala, kot da bi čakale, ali bova seksala. Bilo je res čudno."

6. Mlekarica

"Moj bivši me je vprašal, ali lahko proizvedem mleko, da bi ga on spil iz mojih prsi. Celo pogooglal je, kateri vitamini so potrebni za to. Da je stvar še hujša, sem imela takrat šele 19 let in nisem imela še niti otrok."

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: "Ali resnično potrebujem moškega, da bi bila srečna?" (izpoved mladega dekleta)

Priporočamo tudi: TO o starših razkriva ura otrokovega odhoda v posteljo