"Med vožnjo so njegove roke zlezle v moje spodnjice" (zgodba Primorke, ki te bo naredila noro pohotno)

"Globoki vzdihi so hitro preglasili radio, ki je zaradi lokacije vožnje že tako imel težave z delovanjem. Tresoč teren je deloval kot nekakšen vibrator narave ..."

"Med vožnjo so njegove roke zlezle v moje spodnjice" (zgodba Primorke, ki te bo naredila noro pohotno) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2023

Bralka z Obale je naši Cosmo novinarki razkrila podrobnosti svoje najbolj vroče vožnje z avtomobilom, ki je vključevala veliko dotikov in strasti.

"Zadnji mesec dni se zopet počutim kot najstnica s ponorelimi hormoni. Mesec marec je namreč v moje življenje prinesel novo osebo, natančneje fanta, o katerem sem sanjala kar nekaj časa.

Po vrsti slabih zmenkov in toksičnih razmerij je namreč v moje življenje stopil Marko, fant, ki združuje vse, kar iščem v partnerju. Je prijazen, družaben in hkrati izjemen v postelji. Končno lahko rečem, da sem našla fanta, ki obvlada vse!

Najbrž mi ni treba poudarjati, da je seks izjemen! Ne le, da sva zaradi svežine najinega razmerja vedno oba za akcijo, ta akcija je najboljša akcija mojega življenja. Vidi se namreč, da je Marko nekaj let starejši od mene in posledično bolj izkušen. Marko absolutno ve, kaj dela.

V zadnjem mesecu sva tako seksala že praktično povsod. Pri njemu, pri meni, v hotelu in še bi lahko naštevala. Sva pa pred dnevi popolnoma nenačrtovano v vročo akcijo skočila tudi v avtomobilu in to kar med vožnjo!

Vem, sliši se nevarno in tisti dan bi si najbrž kar oba morala nakopati nekaj kazenskih točk. Odšla sva namreč na izlet v hribe in med vožnjo po ozkih poteh hitro ugotovila, da sva na cesti popolnoma sama. Njegova roka, ki je med vožnjo zmeraj na mojem stegnu, je tako lezla zmeraj bolj gor, vse do zadrge od hlač, ki je bila že v naslednji sekundi odprta.

Njegova roka pa se ni ustavila pri zadrgi, temveč je kmalu našla pot do mojih spodnjic. Takrat sem razumela namig in podobno na njemu storila tudi jaz. Nič nisva govorila, a oba sva vedela, kaj sledi. Njegove roke so postale zaposlene z mojo vagino, moje pa z njegovim penisom.

Globoki vzdihi so hitro preglasili radio, ki je zaradi lokacije vožnje že tako imel težave z delovanjem. Tresoč teren je deloval kot nekakšen vibrator narave, ki je njegovim rokam le pomagal, da so me zadovoljile. Bila sem popolnoma mokra in bilo je noro. To je bila definitivno najbolj drzna vožnja mojega življenja."

Preberi še: Ljubljanska študentka s prijateljicami obiskala bar, tam pa je srečala bivšega, ki je sredi dne ...

Priporočamo tudi: "Z mamo sva postali poželjivi tarči golih moških, njihove roke so ..." (Pirančanka o RES neprijetni izkušnji)