"Med tem, ko me je oralno zadovoljeval, se mi je zgodilo TO" (malce nerodna izpoved Primorke)

"Ko je obraz dvignil iz mojega mednožja, je izgledalo, kot da je ravnokar ..."

"Med tem, ko me je oralno zadovoljeval, se mi je zgodilo TO" (malce nerodna izpoved Primorke) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2022

Pravijo, da je seks med menstruacijo za žensko še toliko slajši. Sami imamo o tem mešano mnenje, zato spodaj preberi, kaj si o tem misli naša bralka, ki se je pred kratkim znašla v nelagodni situaciji.

"Vse skupaj se je odvilo na deževno soboto, ki si jo bom še za nekaj časa zapomnila. Zaradi vseh omejitev in zaprtih lokalov, smo se z manjšo skupino prijateljev dobili v garaži kolega, ki je bil ravno tisti večer sam doma. Med prijatelji je bil tudi Rok, moja simpatija.

Z Rokom sva imela veliko skupnega. Rada sva imela zabavo, še raje seks, najraje od vsega pa to, da sva samska. Popoln recept za seks brez obveznosti, kajne?

Že nekajkrat sva spala skupaj in tudi tisti večer je kazalo, da bova na neki točki skupaj pristala v postelji. In sva. Nekoliko vinjena (on veliko bolj kot jaz) sva se sprehodila do njegovega stanovanja, kjer sva dokaj hitro prešla na akcijo, ki je bila veliko bolj vroča, kot po navadi.

Sem sicer zelo seksualna oseba, ampak tisto noč sem v trebuhu čutila še dodatne metuljčke, vsak njegov dotik pa se je zdel še toliko bolj strasten. Ne najdem besed, s katerimi bi opisala, kako poudarjeno sem čutila vsak dotik. Še posebej sem vzburjena postala takrat, ko me je Rok pričel oralno zadovoljevati. Cela sem kar gorela!

No, za vse moje občutke pa je obstajalo pojasnilo. Ko je Rok obraz dvignil iz mojega mednožja, je izgledalo, kot da je ravnokar zbežal iz grozljivke! Na sebi je imel namreč kri!

Sprva mi ni bilo jasno, kaj se dogaja, nato pa sem pogledala rjuhe, na katerih je bil krvav madež. Med seksom sem očitno dobila menstruacijo, ki je tisti mesec prišla nekoliko hitreje, kot po navadi. Ta je bila tudi razlog za vse občutke, ki sem jih med seksom občutila in vso vročino v meni.

K sreči Rok zaradi preveč popitega vina sploh ni opazil, da je v moji nožnici plaval med menstruacijo. Prepričana sem namreč, da bi ga ob spoznanju prijela panika. Saj vemo, kakšni so fantje.

Roku sem hitro predlagala, da akcijo nadaljujeva pod tušem, kjer sem očistila njegov obraz in svoje telo ter nato hitro zamenjala še rjuhe. Že res, da so bili občutki ob seksu z menstruacijo toliko bolj barviti in eksplozivni, a vseeno mislim, da bom naslednjič raje počakala, da mine. Krvave scene tako raje prepuščam grozljivkam."

Preberi še: "Medtem ko sem bila varuška, sva s fantom uprizorila vročo akcijo" (seksi izpoved Gorenjke)

Priporočamo tudi: 'S fantom sva med VROČIM seksom uničila kopalnico' (iskrena izpoved naše bralke)