"Med seksom se ju sliši v sosedno vas" (brutalno iskrena izpoved Slovenke)

"Kaj je fora tega? A res mislita, da sta med seksom v divjini, kjer ni nikjer nobenega?"

"Med seksom se ju sliši v sosedno vas" (brutalno iskrena izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 12. 2021

"Med seksom se ju sliši v sosedno vas.

Ja, prav res. Sedaj poleti, okna skipana oz. odprta, ona se pa med seksom dere, kot da bi jo s kože dajal. Pred vrhuncem se ji pridruži tudi on in potem ona v svojem sopranu, on pa v tenorju piskata.

Pa ne mi zdej nabijat, da sem nepotešena, ker mi res nič ne manjka pri seksu, sam res pa je, da se mi zdi to ena taka intimna stvar dveh, ne pa da cela vas ve, kdaj je ata spet na mami.

Kaj je fora tega? A res mislita, da sta med seksom v divjini, kjer ni nikjer nobenega? Sedaj se jima že otroci v ulici rogajo.

A vam je res čist vseen, tisti ki se predirate na ves glas, kdo vse vas sliši? Mislim ne vem, no, v čem je fora tega patetičnega dretja med seksom? Ajde, razsvetlite me? Kaj, hudiča?" je na tem forumu zapisala Slovenka.

Poredni Božiček: Top 5 seks položajev meseca (za reees vesele praznike)

Zakaj ljudje med seksom stokamo?

Kot pravi strokovnjakinja Gigi Engle, to zelo verjetno počneš zato, ker uživaš.

"Gre za naraven, živalski odziv na najbolj osnovni ravni. Ko občutimo užitek, začnemo izgubljati nadzor nad svojim telesom. Somatski živčni sistem se na nek način umakne v ozadje in preprosto ne moremo nadzirati zvokov, ki posledično pridejo iz nas."

Po drugi strani pa lahko stokaš tudi z namenom pretvarjanja. "Včasih ženske med seksom stokajo zaradi tega, da bi tudi same nekaj pokazale," nadaljuje Englova. "Kdaj namreč z zvoki pretiravamo z namenom, da bi partnerjev ego postavili na preizkušnjo."

"Najboljši seks svojega življenja sem doživela v trojčku z možem" (resnična zgodba)

Kaj torej stokanje med seksom točno pomeni?

Najpogosteje služi kot zelena luč. "Stokanje nakazuje na to, da ti je tisto, kar počne tvoj partner, všeč," pravi Englova. "Če ti je nekaj všeč, daj od sebe glas in mu s tem pokaži, naj nadaljuje s tem, kar počne! Stokanje je dober pokazatelj, da nekaj deluje, tako kot je po drugi strani tišina dober pokazatelj, da nekaj ni v redu."

Ali stokanje naredi seks bolj strasten?

Absolutno! "Stokanje je zelo seksi in z njim pokažemo, da je izkušnja za nas pozitivna. Ljudje radi vemo, če svoje delo v postelji dobro opravljamo. In slišati potrditev je zelo erotično," zaključuje Englova.

"Punci sem rekel, da se lahko videvava z drugimi, ona pa zdaj počne TO"