"Sredi vroče akcije je v sobo vstopila neznanka in naredila TO" (bizarna izpoved Mariborčanke)

"Ja, to je definitivno ena izmed bolj nenavadnih zadev, ki sem jih doživela." Kaj bi pa v tem primeru naredila ti? 😅

"Sredi vroče akcije je v sobo vstopila neznanka in naredila TO" (bizarna izpoved Mariborčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 8. 2022

Bralki se je na zabavi v Mariboru pripetila izjemno nenavadna situacija:

“S fantom sva se pred kratkim udeležila večje hišne zabave v okolici Maribora, kjer je bilo zares veliko ljudi, tako tistih znanih kot tistih, ki so bili popolni tujci.

Tekom noči sva s fantom plesala vedno bližje eden drugemu in ko sva se spogledala, sva točno vedela, koliko je ura. Čas je bil za seks, zato sva stopila v drugo sobo, kjer ni bilo nikogar.

Medtem ko sva se v sobi pričela poljubljati in drgniti drug ob drugega, je v sobo prišla neznana ženska, ki se nama je želela pridružiti. Ker sva s fantom seksualno precej odprta, sva jo z veseljem sprejela.

In res, vsi trije smo se pričeli ljubčkati in stiskati. Seksualna energija se je vedno bolj stopnjevala in ko je prišlo do TISTEGA trenutka, se je neznana ženska popolno ustrašila.

“Joj, zelo mi je žal. Oba sta super, ampak jaz tega zares ne morem narediti.”

Ko je to dejala, je skoraj da zbežala iz sobe. Prav zasmilila se mi je, ker jo je situacija tako prestrašila, hkrati pa je nisem razumela, saj se je sama in pravzaprav brez povabila pridružila akciji.

Ko sva s fantom ostala sama, nama tako ni preostalo drugega, kot da pač seksava sama. Pa se ne pritožujem, bilo je super.

Po akciji sva se znova vrnila v sobo, kjer se je odvijala zabava in neznana ženska, ki je pred nekaj minutama zbežala od naju, se mi je približala in se pričela opravičevati za nastalo situacijo.

Med opravičevanjem me je začela spraševati, če imam zanjo kak nasvet. Pravzaprav me je zasula z vprašanji o seksu, mojih trikih in nasvetih ter me skorajda prosila, če ji lahko lastnoročno pokažem, kako zadovoljiti moškega.

Po deset minutnem pogovoru, v katerem sem ji po najboljših močeh ponudila odgovore na vsa zastavljena vprašanja, se mi je ženska zahvalila, me objela, se od mene poslovila in zapustila zabavo. Ja, to je definitivno ena izmed bolj nenavadnih zadev, ki sem jih doživela.”

Preberi še: 'Kdo sploh hoče 23-letno devico?' (iskrena izpoved naše bralke, ki še NI izgubila nedolžnosti)

Priporočamo tudi: "Sredi vroče 'AKCIJE' je v sobo vstopil fantov cimer in oznanil TOLE" (izpoved presenečene Slovenke)