"Med samozadovoljevanjem na letalu me je zalotil eden od potnikov" (izpoved dekleta)

"Iz mene je pobegnil pridušen vzdihljaj in v tistem trenutku sem zaslišala, da se je nekaj obrnilo. V hipu sem odprla oči ..."

"Med samozadovoljevanjem na letalu me je zalotil eden od potnikov" (izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 1. 2022

Za svoja zgodnja dvajseta sem bila že na veliko letalih. Potovati sem namreč začela zelo mlada in moje zanimanje za to je ostalo v meni vse do danes, pa čeprav dejansko letenje in pot do končne destinacije morda nista zmeraj zabavna. No, nazadnje sem ugotovila, da definitivno ni vedno tako.

Zaradi pandemije nisem potovala nekje 6 mesecev, kar je zame, ki ves čas to počnem, precej. Ko sem po toliko časa končno kupila letalsko karto, sem bila več kot navdušena.

Edina stvar, ki se je nisem veselila, je bilo to, da imam dva leta, enega za drugim, pri čemer prvi traja več kot štiri ure, drugi pa nekje tri. Že samo misel na to je bila izčrpljujoča.

Ko je končno prišlo jutro mojega odhoda, sem se zbudila vsa mokra z nenavadno, ekstra občutljivostjo tam spodaj.

S prsti sem poiskala svoj nabrekel ščegetavček ... Čeprav sem si močno želela potešiti potrebo kar takoj, sem že tako zamujala, saj sem prespala budilko.

Namesto, da bi svoje telo poslala v ekstazo, sem se prisilila, da sem vstala, se na hitro oprhala in pojedla manjši zajtrk, nato pa odhitela proti letališču. Prispela sem nekoliko pozno, a na srečo ni bilo velike gneče, zato sem hitro prišla naprej.

No, na žalost, ko sem prišla do detektorja kovin, je moj modrc sprožil alarm, zato so me v celoti pregledali. Nekako sem še zmeraj bila pod vtisom jutranjega dogodka, zato se je, ko je paznica z rokami pretipala moje telo, v meni ponovno zbudil tisti občutek.

Moja vagina očitno razmišlja po svoje. Ponovno sem postala mokra.

Čeprav zaradi pandemije nekaj časa nisem mogla potovati, sem bila vesela, da je bila letalska družba, ki sem jo izbrala, zaradi koronavirusa še posebej pazljiva in vsakemu potniku dala celotno vrsto zase. Sovražim, ko sem ujeta na sredinskem sedežu med dvema neznancema, in pravzaprav mislim, da nihče tega ne mara.

No, kot sem rekla, sem imela pred seboj dva dolga leta. Po nekje prvi uri so moje misli že začele tavati. Ker sem zjutraj tako hitela, sem pozabila s seboj vzeti knjigo, letalo pa prav tako ni imelo televizije.

Začela sem razmišljati in se spomnila jutra, napetosti med nogami, ki sem ga zanemarila, in občutka, ko me je tista ženska pretipala ... Ob misli na to me je zaščemelo.

Kar je le še poglobilo moje misli. Spomnila sem se posnetka, ki sem ga videla pred časom, na katerem je moški na letalu svoje dekle zadovoljeval s prsti pod odejo in jo pripeljal do orgazma kar tam na sedežih. V glavi sem si prizor zavrtela tolikokrat, dokler moje hlačke niso bile že povzem mokre.

Ponovno sem pogledala sedeže okoli sebe. Poleg mene, za menoj in pred menoj ni bilo nobenega, a na drugi strani prehoda sta sedela dva moška srednjih let, ki sta potovala skupaj in sta spala.

Iz nahrbtnika sem pograbila svojo odejico in jo položila nase. Po nekaj minutah čakanja, ko sem se prepričala, da ne bo mimo prišla kakšna stevardesa, sem s prsti spolzela v svoje črne pajkice in začela počasi krožiti okoli svojega ščegetavčka.

V nekaj sekundah je nabreknil. Z zaprtimi očmi sem si ga nežno drgnila nekje 11 minut, dokler se nisem čisto razvnela.

Pospešila sem tempo in začela svojo spolzko mokroto mazati po svoji celotni sočni odprtini. Iz mene je pobegnil pridušen vzdihljaj in v tistem trenutku sem zaslišala, da se je nekaj obrnilo. V hipu sem odprla oči in spoznala, da je bil eden izmed tistih dveh moških zdaj buden.

In ne samo to, celo gledal me je! Pogledala sem najprej njega, nato pa navzdol po moji odeji ter opazila, da je bilo precej jasno, kaj sem počela. To mi je potrdil s smehom.

Od osramočenosti bi skoraj omedlela, ampak v tistem trenutku sem spoznala, da se je med gledanjem mene tudi sam samozadovoljeval. In tega niti ni poskušal skriti. Tam je bil, pred mojimi očmi, njegov trd tič v vsej svoji veličini.

O tem, kar se je v nadaljevanju zgodilo, raje ne bi tukaj govorila ... Že tako se počutim umazano in poredno, ker sem priznala vse to.

Po predlogi Olivie Morellan

Preberi še: "Špricala sem predavanje, da sem se naučila fafati" (vroča izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Kako naj ga naučim, da me pripelje do orgazma?" (klic na pomoč Slovenke)