'Med počitnicami v Piranu me je seks s fantom stal 600 evrov' (izpoved bralke)

"Ležala sem na trebuhu, z glavo zarito med rjuhami in noro uživala, ko pa sva želela spremeniti pozo se je zgodilo."

'Med počitnicami v Piranu me je seks s fantom stal 600 evrov' (izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2021

Seks včasih zahteva tudi kakšno žrtev. V primeru naše bralke so to bila 600 evrov draga očala za vid.

Lansko poletje sem s fantom preživela na slovenski obali. Čeprav je bil prvotni načrt drugačen, sva se morala prilagoditi razmeram in k sreči pravočasno rezervirala srčkan apartma v Piranu.

Vse dni sva plavala, hodila na izlete v okoliške kraje, zadnji večer pa mi je fant na najino obletnico pripravil romantično večerjo, kasneje pa sva si ogledala še vroč ljubezenski film, zaradi katerega sva si bila vedno bližje.

Najprej sva se zgolj crkljala, a je kaj hitro postalo bolj resno. Fant je prišel na idejo, da poskusiva nekaj novih seks poz, ki sva jih videla v filmu in tudi sama sem bila takoj za.

Nakupuješ v HOFERJU? Če boš naredila TO, boš prehitela hitre blagajničarke (TRIK bralke)

Vse se je super odvijalo. Ležala sem na trebuhu, z glavo zarito med rjuhami in noro uživala, ko pa sva želela spremeniti pozo se je zgodilo. Zlomila sem svoja očala za vid, ki sem jih kupila ravno pred kratkim, stala pa so vrtoglavih 600 evrov!

Sploh ne vem, zakaj sem očala obdržala na sebi, očitno sem pozabila, da jih sploh imam. V trenutku sem postala slabe volje in fantu rekla, če lahko zaključiva. Pojma nisem imela, kako naj mami pojasnim, da sem uničila popolnoma nova očala. In to med seksom!

K sreči je fant ostal bolj miren in prišel na idejo. Ravno v Piranu je imel namreč kolega, ki je delal v optiki in uspelo mu je urediti, da so mi očala zastonj popravili. Ne vem, kako mu je to uspelo, ampak zaradi te prigode od sedaj naprej očala ostanejo v drugem prostoru medtem ko seksam. Ne tvegam več.«

Fotografije: Profimedia