»Med delom od doma se redno SAMOZADOVOLJUJEM in počutim se odlično« (priznanje Ptujčanke)

»Ko sem pod stresom, odložim računalnik in se posvetim sama sebi.«

»Med delom od doma se redno SAMOZADOVOLJUJEM in počutim se odlično« (priznanje Ptujčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2022

Delo, pa naj bo to v pisarni ali od doma, je lahko zelo stresno in na telesu pusti tudi fizične posledice. Naša bralka je zato delo od doma v času pandemije izkoristila za sproščanje. In ne, tega ni storila s pomočjo joge.

»Mislim, oziroma vem, da sem bila ena tistih, ki je najdlje časa preživela doma ter delala od doma. Podjetje v katerem delam, je bilo zelo previdno in je vsako okužbo jemalo zelo resno, zato se je moje stanovanje za več kot leto dni spremenilo v mojo pisarno.

Priznam, da so bili prvi tedni zabavni. Delo v pižami, deset kavic na dan, vedno čas za prigrizek. Človek se je tega lahko hitro navadil. Je pa kljub vsem plusom delo postalo stresno. Meja med pisarno in dnevno se je zabrisala in zabrisala se je tudi meja med delom in počitkom.

Nekega dopoldneva sem med zoom sestankom postala zares živčna in ob koncu sem imela že pravi glavobol. V neki neumni reviji sem nekoč prebrala, da samozadovoljevanje odpravi glavobol, zato sem si med malico namesto sendviča privoščila nekaj intime.

Izkazalo se je, da revija sploh ni bila neumna. Glava me je v trenutku, ko mi je prišlo, nehala boleti, počutila pa sem se kot prerojena. Hitro sem se prijavila na drugi sestanek in bila do konca dneva veliko bolj produktivna.

Samozadovoljevanje med delom od doma je tako postala stalnica. Ko sem pod stresom, odložim računalnik in se posvetim sama sebi. Zgodilo se je tudi, da sem lahko opravljala dve stvari hkrati. Odgovarjanje na elektronsko pošto in samozadovoljevanje dejansko lahko gre z roko v roki.«

Preberi še: “Preden mi je naredil tetovažo me je slekel in ...” (vroča izpoved Mariborčanke iz tatu studia)

Priporočamo tudi: Velenjčanka prepričana, da je kraljica SEKSA s poročnih zabav (3 njene najbolj VROČE zgodbe)