Koronavirus: Top 3 seks položaji za lažje preživljanje karantene (+ FOTO položajev)

Če bosta v karanteni preizkusila katerega od teh položajev, vaju 1000 % ne bo zeblo!

Koronavirus: Top 3 seks položaji za lažje preživljanje karantene (+ FOTO položajev) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2022

Tako bosta dvignila temperaturo, četudi trenutno preživljata najbolj dolgočasno karanteno na svetu!

1. Izlet v Porivgrad

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hedonistologist (@thehedonistologist)

Tale položaj bo morda od zgornjega partnerja zahteval nekaj finese, a vsekakor nudi globoko vaginalno ali analno penetracijo.

Vse, kar od vaju zahteva seks v tem položaju, je da spodnji partner leži z obrazom navzdol in z dvignjeno zadnjico, medtem ko zgornji počepne proti vhodu in se oprime partnerjevega hrbta oziroma se vanj upre.

Ta zabaven seks položaj lahko vključita tudi v BDSM igro (če vama je to všeč), pri čemer lahko zgornji partner sporazumno spodnjega pritiska navzdol.

Članek SAMO za moške: Po takšni predigri hrepenimo ženske!

2. YMCA

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hedonistologist (@thehedonistologist)

"Young man, there’s no need to feel down. I said, young man, lift your partners legs off the ground!" Le kdo ne pozna te pesmi. YMCA zadane prav tam, kjer najbolj prija.

Ta nekoliko drugačen seks položaj je posvečen kombiniranim orgazmom (združenje vaginalnega in klitoralnega orgazma). Spodnji partner leži na hrbtu z nogami iztegnjenimi ob prsa zgornjega partnerja, medtem ko slednji med klečanjem (natančneje: sedenjem na kolenih) penetrira vanj.

Najbolj zabavno pri tem položaju je, da je zgornji dovolj stabilen, da lahko z rokami prosto raziskuje partnerjeve erogene cone in med samo penetracijo hkrati stimulira klitoris.

KORONASUTRA: TOP položaji za VROČ SEKS brez slabe vesti

3. 45 stopinj narazen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hedonistologist (@thehedonistologist)

45 stopinj narazen je še en izjemno zabaven seks položaj, posvečen simultani stimulaciji, pri čemer je spodnjemu partnerju omogočeno samozadovoljevanje, medtem ko zgornji drži njegove noge narazen (v koru 45 stopinj).

Ne samo, da mu ta položaj omogoči, da svojo energijo preusmeri drugam, ampak nudi tudi pogled iz prve vrste. A sploh obstaja kaj bolj seksi kot gledanje partnerja med raziskovanjem svojega telesa?

Ljudje (še posebej tisti v dolgotrajnih razmerjih) bi morali zmeraj stremeti k pridobivanju novih seksualnih veščin, zato lahko zgoraj omenjene položaje vzameta tudi kot priložnost za učenje. ;) Pa še zdaj imata resnično zlati čas za to!

Po predlogi Donne Turner

Preberi še: Vsi zvoki, ki jih tipi spuščajo med seksom (in kaj v resnici pomenijo)

Priporočamo tudi: Resnična zgodba: Žena moževi ljubici poslala 7 pravil, kako se mora obnašati, ko je z njim