"Medtem, ko je penis vstavljal v mene, se je ženi javil na telefon" (Koprčanka o prepovedani strasti)

Naša bralka je vedela, da bo odločitev obžalovala, a pravi, da je zaradi vrhunskega seksa pozabila na moralo! Tole je zareees vroče branje! 

"Medtem, ko je penis vstavljal v mene, se je ženi javil na telefon" (Koprčanka o prepovedani strasti) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2021

Kako dober mora biti seks, da ob njem pozabiš na svoje vrednote? Bralka nam je zaupala, kateri seks položaj jo je prepričal, da še naprej seksa s poročenim moškim!

»Vem, varanje je kruto. Tega sem se naučila že kot majhna punčka in do svojega tridesetega leta nikoli niti pomislila nisem na to, da bi kadarkoli sodelovala pri varanju. Trik življenja pa je ta, da nikoli ne veš, kdaj bo napočil trenutek, ko bodo pod vprašaj postavljena vsa tvoja prepričanja in načela. Jaz sem na tem nenapovedanem izpitu popolnoma pogorela in to je razlog zakaj.

S kolegico sva nekega večera pristali v baru, kjer sva kmalu spoznali, da sva daleč najstarejši. To ni pomagalo pri dejstvu, da sva istočasno v pogovoru ugotavljali, da sva edini iz najine generacije, ki še nista poročeni. Vsaka taka ugotovitev je za seboj potegnila rundo pijače in kmalu so se vse življenjske težave zdele manj težke.

Med pogovorom je kolegica pri barskem pultu zagledala svojega bratranca in ga povabila k mizi. Tudi on je ugotovil, da je čez noč postal prestar za zabave in zato žalost pričel utapljati kar v mojem koktajlu, ki je bil v veliki večini le sadni sok.

Večer se je hitro prelevil v noč, kolegica pa naju je dokaj hitro zapustila in se zaspana usedla v taksi ter odpeljala domov. »Ne smeva oditi še domov,« sem dejala svojemu sogovorniku. »Dokazati morava, da sva še mlada!«

Prijateljičin bratranec se je strinjal in naročil novo rundo pijače za oba, tokrat kar tekilo, ki je dodobra zapekla, ko sem jo pogoltnila. To pa ni vse, kar je v tistem trenutku povzročilo topel občutek v mojem telesu. Istočasno me je namreč Blaž, prijateljičin bratranec, poljubil. In prijel za stegno. In mi zašepetal, da me želi odpeljati v hotelsko sobo.

In res, pristala sva v hotelski sobi, kjer me je vrgel na veliko in udobno posteljo ter z mene dobesedno strgal oblačila.

Želela sem biti jezna, ker je uničil mojo priljubljeno bluzo, a je v tem času že pričel poljubljati moj vrat in mojo skrivno točko za ušesom, ki me vedno znova vzburi.

Blaž pa se ni ustavil zgolj pri temu, ne, njegova pot poljubov je sledila vse od mojega vratu, preko trebuha, po stegnu do mednožja, kjer me je začel oralno zadovoljevati. To pa je počel kot še nihče drug.

Blaž si je vzel čas. Blaž je razumel, kaj hočem in to je dosegel. Vse bi bilo še več kot perfektno, če ga ne bi v trenutku, ko je vame vstavil svoj penis, po telefonu poklicala žena! Ko sem videla njeno sliko na telefonu, sem se v trenutku spomnila, da Blaž pravzaprav ni samski. Še huje, poleg žene ga je doma čakal še otrok!

Ko sem se tega spomnila, sem želela v trenutku prekiniti, a on se je hladnokrvno oglasil na telefon, medtem ko je svoj penis z nežnimi gibi začel premikati globlje vame. Telefonski klic je uspel mirno zaključiti, nato pa je odvrgel telefon in se temeljito posvetil mojemu telesu.

Vse moralne tegobe, ki so me v času pogovora pestile, so odletele skozi okno. Blaž je zares vedel, kako se stvari streže in čeprav me je sram priznati, je bilo to varanje daleč najboljši seks, kar sem ga kadarkoli doživela. Sedaj le čakam, da me dodobra potolče karma, ki nikoli ne počiva.«

Preberi še: »Moja VROČA noč v Ljubljani se je končala s posredovanjem policije!« (nora izpoved Mariborčanke)

Priporočamo tudi: »Medtem ko sem bila varuška, sva s fantom uprizorila vročo akcijo« (seksi izpoved Gorenjke)