"Ko sem se na sodelavkinem žuru zapletla z vročim tipom, se mi še sanjalo ni, da je v resnici ..."

"Strastno sva se mečkala, ko je v kopalnico vstopila naša gostiteljica. Znorela je, primazala mi je dve klofuti, prav tako fantu," je povedala Slovenka, ki je šele naslednji dan izvedela ... 😳

"Ko sem se na sodelavkinem žuru zapletla z vročim tipom, se mi še sanjalo ni, da je v resnici ..." (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2023

"Moje življenje se je popolnoma zakompliciralo, odkar je sodelavka organizirala druženje za samske prijatelje in sodelavce pri sebi doma. Res je bilo prijetno druženje, čeprav se komaj poznamo. Kolektivu sem se pridružila sredi epidemije z delom od doma.

Sredi večera se nam je pridružil fant, ki je s svojo lepoto prav bodel v oči. Cel večer naju je vleklo skupaj in res sva končno treščila, neizogibno je bilo, da se ne bi združila neustavljiva kemija. 

Lep, postaven, z dolgimi lasmi, gosto črno brado, lep nasmešek, velike rjave oči, simpatičen in predvsem zelo razgledan.

Težko bi mu določila leta, vsekakor pa bi lahko rekla, da je kakšno leto mlajši od mene, ki jih imam 35. Malo smo kadili, veliko pili in tako sva se z lepotcem znašla na samem v kopalnici. Strastno sva se mečkala [op. a.], ko je v kopalnico vstopila naša gostiteljica. Znorela je, primazala mi je dve klofuti, prav tako fantu. Vidno razburjena me je spodila domov. Na moje klice in sporočila ni odgovarjala. V ponedeljek pa sva se srečali v službi.

Zmerjala me je s pedofilko in končno mi je uspelo iz nje zvleči, zakaj tako razburjenje in nesramnost. Mladenič je namreč njen še nepolnoletni sin. Kar na bruhanje mi je šlo.

Vsa opravičila in razlage, da nisem vedela, kdo fant je, ne zaležejo. Kar naprej me zmerja s pedofilko in mi grozi, da me bo prijavila. Ne vem, zakaj ne da sinu par vzgojnih, saj je on ravno toliko kriv kot jaz. Nisem ga silila v mečkanje. Rada bi, da ve, da nisem vedela, kdo on je, še manj pa, koliko je star.

V službi me sedaj vsi gledajo postrani, sam bog ve, kaj vse jim je natvezila, ima pa ona le rezime, saj je v firmi najdlje in je zelo spoštovana sodelavka. Če se v kratkem zadeva ne bo polegla, ne vem, kako bom sploh lahko še delala. Komaj sem se prebila skozi ta dva dneva."

Zapis je bil objavljen na tem slovenskem forumu.

Preberi še: "V 8. mesecu nosečnosti sem izvedela, da sem alergična na svojega otroka" (srce parajoča izpoved mamice)

Priporočamo tudi: Slovenci razkrili, kako je v resnici seksati v TROJE (če morda mika tudi tebe)