"Ko mi je povedal, naj oblečem črno obleko, se mi sanjalo ni, za kakšen zmenek gre" (resnična zgodba)

Ko ji je moški, s katerim se je odpravila na prvi zmenek, rekel, naj obleče črno obleko, je imela v mislih veliko drugačen dogodek.

"Ko mi je povedal, naj oblečem črno obleko, se mi sanjalo ni, za kakšen zmenek gre" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2022

Če spadaš v skupino žensk, ki so v življenju doživele vsaj en čuden ali bizaren prvi zmenek, se pripravi, da se boš počutila veliko bolje. Stavimo, da to ni bilo nič v primerjavi s tem, kaj se je zgodilo temu dekletu!

Neko dekle je pred časom na Twitterju objavilo sporočila, ki ji jih je poslala njena prijateljica. Priznamo, nas so pustile odprtih ust!

Zgodba gre takole:

Dekletu po imenu Bridget je moški, s katerim je šla na prvi zmenek, rekel, naj obleče črno obleko. Kot vsako normalno dekle, je bila nad tem navdušena, saj je mislila, da se za tem skriva romantičen razlog.

Na žalost pa je že bila v njegovem avtu, ko je (seveda prepozno) spoznala, da se v resnici peljeta na POGREB. Moški se ji je opravičil, češ da je vedel, da sicer nikoli ne bi privolila, če bi vedela, kam gresta. Ja, halo? 🤨

Kakorkoli, Bridget se je počutila ujeto in ni videla izhoda. Za nameček je to bil pogreb njegove babice. Ljudje so hlipali, zato ni želela biti nevljudna in je ostala. Do konca pogreba.

Tudi on je jokal, zato ga je morala tolažiti. Nekoga, ki ga je videla prvič v življenju. Spoznala je celo njegovo mamo. In to na prvem "zmenku"!

Med vožnjo domov ji je končno povedal razlog. Nedolgo pred pogrebom naj bi se razšel z dekletom, o katerem je že vse povedal svoji družini, zato se na pogrebu ni želel prikazati sam in je pripeljal nesrečno Bridget.

Zgodba se tukaj zaključi, spodaj pa poglej še, kaj je ubogo dekle napisalo svoji prijateljici:

Kaj bi pa v takšnem primeru naredila ti? Bi ostala? ;)

Če imaš kakšno podobno zgodbo, ki bi jo želela deliti (in potolažiti kakšno ubogo dušo) vabljena, da jo zapišeš pod to objavo na našem Facebook profilu!

Pripravila: N. Š.

Vir: Cosmopolitan UK

Preberi še: 6 pokazateljev, da si po razhodu (končno!) pripravljena iti naprej

Priporočamo tudi: "V življenju vsakega moškega je ženska, ki je nikakor ne more pozabiti" (piše Cosmo moški)