“Ko mi je končno prišlo, sem od napora ...” (zgodba o neverjetno dolgem vrhuncu Mariborčanke)

Pozor: izredno vroča vsebina! 🔥

“Ko mi je končno prišlo, sem od napora ...” (zgodba o neverjetno dolgem vrhuncu Mariborčanke) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2023

Si tudi sama že kdaj slišala zgodbo o orgazmu, ob kateri si se spraševala, zakaj se podobno ne zgodi tudi tebi? No, po tem, ko nam je bralka zaupala spodnjo zgodbo, se je isto vprašanje porajalo tudi nam v uredništvu!

“Orgazem med seksom je bil zame dolga leta le mit, o katerem sem slišala iz pripovedi ter filmov. Partnerji, s katerimi sem v preteklosti seksala, me namreč nikoli niso zadovoljili v tej meri, da bi mi dejansko prišlo.

Povsem nekaj drugega pa je bilo, ko sem se samozadovoljevala. Ko sem se posvetila sama sebi, sem orgazem doživela vedno in to v manj kot minuti!

Ko sem po daljšem samskem stanu znova pristala v zvezi, sem se podzavestno poslovila od orgazmov, ki sem jih doživljala med samozadovoljevanjem in se pripravila na manjšo mero užitka med seksom s partnerjem, a izkazalo se je, da se ne bi mogla bolj motiti.

Fant, s katerim sva sedaj skupaj že nekaj mesecev, mi je dokazal, kaj pomeni seksati z moškim, ki mu je mar za ženski orgazem.

Seks z njim je bil že od samega začetka izjemen, a pravi vrhunec me je pustil brez besed in v solzah!

Zgodilo se je dober mesec po tem, ko sva pričela najino zvezo. Kombinacija sproščenosti in razumevanja, komu kaj ustreza med seksom, sta poskrbela za najdaljši in najbolj intenziven orgazem mojega življenja.

Medtem ko me je fant oralno zadovoljeval, me je s prsti božal po stegnih. Sprva sem po telesu začutila kurjo polt, ki se je hitro pretvorila v vročico. Tisto vročico, ki napove orgazem.

In ja, prišel je. In trajal. Vrhunec je trajal kar pet minut, občutkov pa z besedami nikoli ne bom mogla popolnoma opisati.

Vsakič, ko se mi je zdelo, da je to to in da mi bo prišlo, se je namreč telo uprlo in nadaljevalo s stopnjevanjem.

Ko sem končno doživela orgazem, sem od vseh “naporov” planila v jok. Jok sreče in jok užitka.

“Sredi blata me je slekla in zajahala kot kakšnega neizkušenega žrebička …”
(bralec o dnevu, ko je izgubil nedolžnost)