"Ko je najgloblje v tebi, za dodaten užitek iztegni ..." (top erotični nasveti samo za vaju)

Bi strastno ljubljenje rada spremenila v pravo erotično pustolovščino? Potisnita erotično doživljanje čez mejo in odkrijta nove razsežnosti čutnih naslad ...

"Ko je najgloblje v tebi, za dodaten užitek iztegni ..." (top erotični nasveti samo za vaju) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2021

Za začetek: vzmetnici privoščita en dan počitka! Preizkusita najbolj vroče položaje za doseganje nebeškega užitka v preostalih kotičkih vajinega doma.

Ko vama s fantom postane vroče, se ponavadi po najkrajši možni poti odpravita v spalnico. Tokrat ne bomo govorili o seksu med rjuhami. Intimnosti se namreč lahko prepustita tudi na drugačen, ustvarjalnejši način.

Erotično doživljanje potisnita čez mejo in odkrijta nove razsežnosti čutnih naslad.

S pretresanjem že utečenega spolnega življenja in z odkrivanjem novih zanimivih lokacij za seks bosta v seksualno razmerje vnesla nov val vznemirjenja in razgibanosti.

Tak seks zagotovo ne bo dolgočasen!

Tokrat se bomo lotili prednosti neobičajnih domačih kotičkov, ki so naravnost idealni za preizkušanje inovativnih seksualnih položajev.

Bodita drzna in jih preizkusita v udobju svojega doma! Naj vama domači, na videz še tako neudobni kotički, postrežejo z nebeškim orgazmom.

Zadovolj(e)na kuharica

Če še nikoli nisi doživela orgazma v kuhinji, je skrajni čas, da svojega fanta zvabiš v družbo loncev in velikega hladilnika!

Sedi na kuhinjski pult, razširi noge in dvigni kolena do višine prsi, da boš lahko stopala položila na rob pulta.

Ko bo stopil med tvoje noge, obrnjen proti tvojemu obrazu, svojo zadnjico potisni naprej (če je treba, naj nedaleč od roba obvisi v zraku), da bo svojega korenjaka lahko potisnil vate.

Za oporo se ga okleni okrog ramen, on pa naj te za dodaten užitek z rokami prime za zadnjico. Tako bosta najlažje uskladila gibanje in prilagajala želeno hitrost. Bolj kot bo tvoja zadnjica visela v zraku, globlje bo lahko prodiral vate.

Erotični pribitek: Kuhinja je dobro založena z različnimi pripomočki za vzbujanje strasti, največja prednost seksa v kuhinji je namreč bližina dobro založenega hladilnika.

Seks na pultu ali mizi poleg hladilnika je idealen kraj za poseganje po slastnih priboljških. Med vročico dogajanja lahko preizkusita nešteto načinov za igranje z ledom, s sadjem, stepeno smetano ali z drugimi užitnimi sestavinami pravih kuhinjskih mojstrov.

Igra z vratarjem

Seks stoje je vsakič znova lahko izziv. Da bi ga lažje premagala, poiščita v bližini primerno oporno točko, kot je na primer okvir vrat – če želita obdržati intimno srečanje zase, se nikar ne lotita seksa pod obokom vhodnih vrat!

Tvoj fant naj se s celim hrbtom nasloni na eno stran vratnega okvirja, njegova stegna pa naj bodo vzporedna s tlemi. Roke naj položi ob telo in se v predelu spodnjega dela hrbta upre v okvir.

Ko bo zavzel stabilen položaj, se mu približaj tako, da mu boš kazala hrbet. Z nogami narazen sedi na njegovo bogastvo in se nagni naprej, da se boš lahko z rokami uprla v nasprotni del okvirja. Roke naj ti bodo v pomoč pri nadzorovanju suvanja.

Ko boš udobno nameščena v vratarjevem sedežu, si boš lahko privoščila raznovrstne gibe, kajti v tem položaju lahko najlažje nadzoruješ hitrost in globino penetracije.

Med gibanjem naprej in nazaj občasno zavrti svoje boke še v krožni smeri ali z njimi riši osmice. Vsakič ko boš spremenila smer, bo občutil vznemirjenje. Naj ga eksperimentiranje tvoje medenice pripelje do nepozabnega vrhunca.

Erotični pribitek: Da boš v položaju še dostopnejša, si obuj čevlje z visoko peto! Zaradi oblike čevlja boš s telesom nagnjena bolj naprej in posledično bo on lahko užival v globljem pogledu na tvoje zibajoče se telo. Naj ga pogled na tvoje intimne predele telesa spravi ob živce!

Vodna avantura

Peneča kopel v dvoje je že sama po sebi razburljiva in ni lepšega kot občutek drsenja gole roke po telesu, ki jo pod prsti poganja milnica.

Ko si bosta naslednjič, ujeta v gori milnih mehurčkov, zaželela pogasiti strast, naj on leže na hrbet in glavo položi na rob banje. Obrnjena proti njemu se namesti tako, da boš njegovo stegno objela z nogami.

Ko se boš spustila nižje, naj prodre vate, ti pa ovij še svoj gleženj okrog njegovega meča. Z rokami se upri na rob banje, ki ti bo dajal oporo, ko boš v vodi drsela ob njegovem telesu.

Da bi se izognila poplavi v kopalnici, se izogibaj premikanju gor in dol. Nad njegovim telesom se gibaj z gladino vode naprej in nazaj. Ker voda izniči gravitacijo, boš popolnoma lahka, z vsako spremembo smeri pa boš občutila nov val zadovoljstva.

Ta položaj je primeren za počasno gibanje, zato ti ga priporočamo za začetno stopnjevanje napetosti, ko je do vrhunca in za spremembo kraja dogajanja še dovolj časa. V tem mokrem položaju si vzemita čas za užitek in opazovanje teles v soju sveč.

Erotični pribitek: Avanturo v banji pope­strita z dodatno količino vode. Medtem ko se igraš z njegovim prijateljem, naj te on draži s curkom vode.

Priporočamo: 50 odtenkov v vajini kadi: Ti na njem, on z vibracijskim prstanom

Otomanski užitek

V dnevni sobi poklekni pred otoman (oblazinjeno ležišče brez stranic) ali kup blazin in se nanje nasloni s trebuhom, z dlanmi pa se upri v tla.

Tvoj fant naj poklekne med tvoje noge, med penetracijo pa naj te drži za boke.

Ko je najgloblje v tebi, za dodaten užitek iztegni obe nogi, on pa naj roke z bokov prestavi na stegna.

Za boljši položaj, v kate­rem bo lažje dosegel glavno točko užitka – točko G, naj rahlo dvigne tvoje noge proti stropu, ti pa ga usmerjaj, kako visoko.

Erotični pribitek: Če misliš, da si dovolj gibčna, začni položaj s prekrižanima nogama, tako da vsako stopalo položiš na nasprotno stegno.

Ko se boš nagnila naprej, poskušaj obdržati noge v tem položaju tudi med spolnim odnosom. Skupaj z ritko bosta nogi oblikovali trikotnik, ki mu bo razprostrl pogled na najslastnejše predele tvojega telesa.

Če jih v takšni luči še ni videl, bo slika ostala v njegovem spominu še dolgo časa.

Dvojna stopnička

Ko sta oba vroča, spalnica pa absolutno predaleč, je najboljši kraj za hitro sprostitev kar na stopnišču.

Če je med vama velika višinska razlika, je kraj za vaju še toliko primernejši! Sicer pa je položaj precej vroč, tudi če med vajinima višinama ni velikega razpona.

S hrbtom se nasloni na steno ob vznožju stopnic (če je tvoj fant višji, se postavi stopnico ali dve višje, v primeru, da je on nižji, pa naj on stopi na stopnico – tako se bosta spojila pod pravim kotom za obojestransko zadovoljstvo), on pa naj se postavi nasproti tebe tako, da bosta vajini medenici v enaki višini.

Ko se bosta namestila, dvigni eno nogo v vodoraven položaj in se z njo upri na stopniščno ograjo. Zaradi kota, ki ga bo ustvarila tvoja noga, se bo njegovo telo lažje prilegalo tvojemu, kar bo obema prineslo še več užitka. Da bosta obdržala ravnotežje, se med seksom z rokama drži njegovih ramen.

Erotični pribitek: Z rahlim upogibom kolena na ograji naslonjene noge boš pridobila dodatno moč za drgnjenje medenice ob njegovo telo. Tako bo tudi tvoj ščegetavček deležen draženja, ti pa boš posledično čutila slastno napetost pred orgazmičnim izbruhom.

Poskusi upogniti še koleno stoječe noge in hkrati stiskaj nožnične mišice – s tem bo njegovemu korenjaku precej tesneje, a zaradi tega nič manj prijetno, ti pa boš imela večji nadzor nad hitrostjo in ritmom.

Tigrica na kavču

Med gledanjem televizije na kavču ga preseneti z napadom. Ko z njega odstraniš vse nepotrebne cunji­ce, mu gola sedi v naročje. Ko bo prodrl vate, ga primi za roke, tako da se bosta vajini podlakti stikali po vsej dolžini, s prsti pa se oprimita zapestij.

Počasi se nagni nazaj, dokler ne boš na spodnjem delu hrbta začutila njegovih stegen. Boke prilagodi tako, da ga boš lahko jahala, on pa naj ti pomaga pri gibanju z držanjem za roke.

Če je močan, lahko eno roko uporabi za pametnejše delo – zaradi dvignjenih bokov je tvoj klitoris na udaru, zato ga lahko njegova roka doseže brez posebnega truda.

Naj ti ponudi (e)ro(ti)čno masažo. Pri tem položaju boš vzdražila vse njegove čute, ker se boš pred njim razkazala v vsej svoji lepoti. Vzburjalo bo tudi tebe, saj boš imela tudi ti pregled nad akcijo.

Erotični pribitek: Na njegova stegna tik nad koleni položita puhasto blazino, zaradi katere bo lahko prodrl še globlje vate in tako povečal tvoj užitek.

Pozitivne vibracije

Ko nastopi dan za pospravljanje in pranje perila, si med napornimi opravili privoščita sprostitev.

Sedi na pralni stroj (prej ga ne pozabi naravnati za takojšen vklop centrifuge) tako, da bodo tvoje noge dovolj narazen, da se ti bo lahko stoje približal. Da ti noge ne bi bingljale, jih upri v steno pralnega stroja.

Ko bo njegov korenjak prodrl vate, ga objemi s stegni ali pa obe nogi ovij okrog njegovih nog. Za globljo penetracijo ga z rokami zgrabi za zadnjico in ga v usklajenem ritmu pritiskaj k sebi.

Za prestop na višjo stopnjo užitka vklopita še stroj. Naj njegove vibracije pozitivno delujejo na tvoje golo telo. Vsakič ko bo stroj obrnil smer kroženja bobna, boš občutila sunek, poleg blagodejnega ‘masažnega’ tresenja pa bo tvoja ritka občutila toploto od spodaj.

Erotični pribitek: Naj se tudi on nagne naprej, tako da se bo s stegni dotikal pralnega stroja. Vibracije bodo pretresle tudi njegovo telo.

(To)talna strast

In za konec še (to)talni položaj brez tveganja za odrgnine – vsaj zate!

Preden fanta spraviš na kolena, mu za zaščito pod kolena podloži blazino, brisačo ali kakšno drugo mehko podlago. Obrnjena od njega se iz stoječega položaja spusti nad njegovega korenjaka, to lahko storiš zeloooo počasi in ga s tem še vizualno podražiš.

Ostani v počepu, da se boš lahko od njega rahlo odmikala. On se lahko iz pokončnega položaja nagne nazaj in upre na eno roko, z drugo pa poseže po tvojih točkah užitka. V tem položaju te bo lahko hitro pripeljal do orgazma.

Erotični pribitek: On naj močno razpre kolena, ti pa poklekni na tla pred njim in obdrži noge tesno skupaj. Ko bo prodiral vate, boš čutila vsak delček njego­vega korenjaka na stenah vagine, dokler oba ne bosta pristala v nebesih.

Napisala: Metka Pravst

Preberi še: "Kdaj spustiš bivšega nazaj - in kdaj ne?" (svetuje Cosmo novinar) in Kaj to, kako se objemaš, pove o tebi?

Priporočamo tudi: Iztekla se je druga sezona Reke ljubezni, tretja prihaja kmalu - Razkrivamo PODROBNOSTI!