Ko bosta spremenila TO, bo vajin seks še BOLJŠI

Sodeč po raziskavah, ženske in moški v spolnih odnosih najbolj pogosto pogrešamo isto stvar. Poglej, kaj je tisto, česar si oboji želimo več!

Ko bosta spremenila TO, bo vajin seks še BOLJŠI (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2020

Številne študije so leta in leta preučevale vprašanja v zvezi z napredovanjem razmerja in spolnosti, a kot poroča hrvaški Cosmopolitan, so najnovejše odkrile nekaj zelo zanimivega.

Obojim, tako moškim kot ženskam, v razmerju (natančneje v spolnosti) primanjkuje predigre!

Na vprašanje o spolnih željah obeh spolov in kaj bi si želeli v razmerju spremeniti, je kar 81 % žensk in 93 % moških priznalo, da na prvo mesto postavljajo uvod v sam seks – tj. predigro.

Druga stvar, ki si jo ženske najbolj želijo v postelji, so pozicije. Na tretjem mestu pa je ... več seksa!

Čeprav je marsikoga to presenetilo, je pravzaprav potrdilo predhodno raziskavo, ki je razkrila, da moški pogosto podcenjujejo to, kako pogosto si želijo njihove partnerke seksati.

Obstaja namreč (napačno) prepričanje, da so moški tisti, ki bolj pogosto želijo seksati, vendar pa je celo 60 % žensk pravzaprav nezadovoljnih s količino akcije med rjuhami.

Poleg večje količine predigre, seksa in pozicij pa si ženske želijo tudi več oralnega seksa (vseeno je to tista sigurna pot do ženskega orgazma ;)).

Preberi še: Ženske razkrivajo najbolj vroče spolne fantazije (OMG, št. 4!) ali pa odkrij 3 največje skrivnosti srečnih parov.

Priporočamo tudi: Zabavne seks igračke, ki jih imaš 100% nekje doma (+ kako jih uporabiš)