Klic na pomoč obupane Slovenke: "Ne vem, s kom sem noseča!"

17. 5. 2023
Klic na pomoč obupane Slovenke: "Ne vem, s kom sem noseča!" (foto: Profimedia)
Profimedia

"Vsak dan mi je težje povedati mu resnico. Da ne vem, kdo je oče otroka. Toda molk me ubija."

"Ko sva se z bivšim nekega večera napila, sva doživela fantastičen seks – bilo je kot nekoč, ko sva imela prekrasno, a intenzivno ljubezensko življenje.

Hitro sem ugotovila, da sem noseča, a namesto veselja ob novici sem se prestrašila, saj bi otrok lahko bil njegov in ne od sedanjega partnerja.

Jaz sem stara 26, partner pa 29 let. Skupaj sva 2 leti.

Prevarala sem ga samo enkrat, ko sem šla na humanitarno plavanje s prijatelji na Kolpo, daleč stran od doma. Po plavanju smo se dobili s starimi prijatelji in tam sem srečala bivšega fanta. On je star 27 let.

Ko sem se naslednje jutro prebudila, sem takoj dojela, kaj sem storila in nisem mogla verjeti, da sem bila lahko tako neumna. Vse to se je zgodilo potem, ko sva obujala spomine na dobre stare čase, ko sva bila še skupaj. Ponudil se je, da me bo peljal domov, toda namesto tega sva šla k njemu domov … Na kavču me je začel poljubljati in – zgodilo se je.

Svojega sedanjega fanta, ljubim, prekrasen je in mi je žal, da sem to storila!

Ko sem prišla domov, me je vprašal, kje sem bila – rekla sem, da sem prespala pri prijateljici na kavču. Verjel mi je, toda mene je bilo tako sram, ker sem mu to naredila.

Bivšemu sem povedala, da sem noseča. Rekel je, da mi bo stal ob strani. Prepričan je, da je otrok njegov, ker se datumi ujemajo.

Želi, da svojemu fantu povem resnico, toda jaz ga nočem izgubiti. Tudi on ve, da sem noseča in zelo je vesel, ker bo postal očka.

Vsak dan mi je težje povedati mu resnico. Da ne vem, kdo je oče otroka. Toda molk me ubija."

Kaj bi v njenem primeru storila ti? 😳

Zapis je bil objavljen na tem slovenskem forumu.

"Sovražim biti starš in ne prenesem svojega otroka" (brutalno iskrena izpoved očeta)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"