Kateri so miti o srečnem razmerju, ki jim nikakor ne smeš verjeti?

Nekaj spodnjih trditev so te naučile romantične komedije. Nekaj si jih slišala iz govoric. Vse so daleč od resnice.

Kateri so miti o srečnem razmerju, ki jim nikakor ne smeš verjeti? (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2017

1. Za uspešno in srečno razmerje moraš s partnerjem seksati vsako noč

Nikakor. Morda seksata dvakrat na teden, potem pa se tvoja špranjica zapre kot biserna školjka, ki želi nekaj časa le počivati na dnu oceana in si nabrati novih moči po tako odličnem, eksplodirajočem seksu.

Okej, se opravičujemo, če te obravnavamo kot nek morski sadež, ampak nič ni narobe, če v resnici seksata takrat, ko hočeta to početi oba. Brez Excel tabelic, urnikov in alarmov.

2. Če seksaš v misijonarskem položaju, je tvoje spolno življenje dolgočasno

To je tako, kot če bi ti nekdo rekel, da si dolgočasna provinicialka, ker vsak dan nosiš spuščene lase. Misijonarski položaj je dober, enostaven in priročen.

Tako zate, kot zanj. Zanimivi seks položaji so zabavni in pride čas, ko jih bosta z veseljem izkusila. Ampak vsak seks pa tudi ne more biti Cirque du Soleil.

3. V življenju moraš vse poskusiti vsaj enkrat

Ja, ja ... to je neumnost, ki ti jo on proda, ko hoče imeti analni seks. V resnici si lahko svobodonjaška in seksualno avanturistična tudi pod čisto svojimi pogoji.

Če to pomeni, da se izogibaš določenim spolnim praksam, pa še toliko bolje. Sicer pa - povej ta stavek njemu medtem, ko v roki držiš 20-centimetrski dildo.

4. Če ne doživita orgazma skupaj, potem vajino razmerje ni sinhronizirano

Nenehne sinhronizirane orgazme doživljajo samo lažnivci in porno igralci. Torej samo lažnivci. :)

5. Dober seks traja dolgo, po možnosti "celo noč"

Ko ti nekdo reče, da sta se ljubila celo noč, verjetno pomeni ali: a), da sta imela dolgotrajno predigro in veliko predhodnega draženja, vključujoč večerjo in stiskanje ob filmu ali pa b), da njemu nikakor ni prišlo in sta se utrujena in izmučena rukala po postelji, dokler ni njen mednožni lotusek spremenil že tri barvne nianse.

6. Če nisi mokra, nisi vzburjena

Se zgodi, da ob tebi leži maneken iz Calvin Klein reklame, ki je ravnokar brez vsake pomoči rešil križanko (štekaš - ker je lep in pameten!), pa bo tvoja "prijateljica" kljub temu simulirala puščavske razmere. Lubrikant ni samo za babice. ;)

Preberi še: 22 porednih stvari, ki jih naredi še pred 30. letom

Priporočamo tudi: Horoskop: Kakšnega partnerja potrebuješ glede na tvoj astrološki znak